Hobby naailes

Hobby naailes

Wegens veel belangstelling voor naailes zijn alle naailessen vol en is er een lange wachtlijst, van zeker een paar jaar. Daarom heb ik helaas moeten besluiten om geen mensen meer op de wachtlijst te zetten. Zodra dit wel weer mogelijk is zal ik het hier vermelden.
Naailes is weer hip en dat vind ik een erg leuke ontwikkeling. Er is veel vraag naar maar blijkbaar zijn er in Den Bosch te weinig mensen die naailes geven. Ik kan niet meer lessen geven dan ik al doe. Heel jammer maar het is niet anders., sorry.

Aanmelden voor de wachtlijst is dus niet mogelijk.

Wat wel mogelijk is: een middagje privé les, als je op weg geholpen wil worden met wat specifieke vragen. Dit is alleen bedoeld voor volwassenen die al kunnen naaien en alleen wat vragen hebben om weer vooruit te kunnen. Niet voor beginners. Prijs: € 20,- per uur. Op afspraak in te plannen. Dit is niet mogelijk op reguliere basis, alleen zo nu en dan.

Over de naailessen

 

In de hobby-naailes leer je omgaan met de naaimachine, lockmachine en covermachine. Je mag zelf kiezen wat je wil maken, kleding, tassen, accessoires, alles is mogelijk. Daarbij wordt je door de lerares begeleid op je eigen niveau. De hobby-naailes is geen opleiding, er is geen diploma aan verbonden. We gebruiken patronen uit modebladen. Het veranderen van patronen naar eigen idee/maat is mogelijk.

Ervaring is niet nodig. Je hoeft zelf geen naaimachine te hebben. Er zijn hier naaimachines en lockmachines aanwezig. Wil je met je eigen machine leren omgaan, dan mag je die meebrengen.

 

Je krijgt les in een groep van maximaal zes personen. Dames én heren zijn welkom. Elke les is geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

De lessen zijn niet bedoeld voor kinderen/tieners.

 

Naailessen worden gegeven op:

Avond: maandag, dinsdag en donderdag. Half 8 tot half 10.

Ochtend: woensdag en donderdag. Half 10 tot haf 12.

 

Kosten: je koopt steeds een strippenkaart van zes lessen vooruit € 60,-. Je mag onbeperkt op les blijven. Je betaalt steeds opnieuw zes lessen. Deze mag je opmaken in acht weken, je kan per strippenkaart twee lessen missen. Meestal is er geen les in schoolvakanties.
De eerste les kan een proefles zijn, kost € 9,50. Je kan ook meteen besluiten een strippenkaart te kopen en vaste leerling te worden. Je mag pas een proefles doen als er ook echt plaats is in een les.

 

Bij de prijs is inbegrepen gebruik van:

Naaimachine, lockmachine, covermachine, garen, patroonpapier, scharen e.d. Actuele patroonbladen (Knip, Burda e.d.).


Niet inbegrepen: stof, ritsen, knopen, band.

In de les zijn allerlei fournituren te koop zoals garen, naalden, elastiek, drukkers, e.d.

 

Wij geven ook de cursus "patroontekenen naar eigen maat" volgens het snelle en makkelijke Lutterloh systeem, dit is voor al wat gevorderde naaisters. Meer info HIER.

 

Wie weet tot ziens in de naailes, de koffie en thee staat klaar!

Groeten, Leonie

Atelier Avenir

Leonie Vos

Buitenpepersdreef 337

5231 HE Den Bosch


info@atelieravenir.nl

06-44734275


Meer info?

Mail of vul het contactformulier in.
Aanmelden voor naailes is niet mogelijk voorlopig, we zitten vol.

Wij zijn lid van:

Sancho
Lutterloh

Contactformulier