Workshop locken / coveren

Wij geven workshops in kleine groepen.

We houden ons aan de RIVM regels. Op het moment is het scannen van de QR code verplicht. Hand-gel is aanwezig.

Lockworkshop / Coverworkshop

Workshops mogen voor max. 4 personen.

Mondkapje en afstand is niet meer verplicht. Wel graag onze handgel gebruiken.
Workshops worden gegeven door Leonie Vos, in ons Atelier Avenir in Den Bosch. Tevens op locaties elders in het land. Stuur een mail voor de actuele data.

Leer in een dag alle mogelijkheden kennen van je lockmachine of covermachine. In de workshop leer je echt omgaan met je machine. Alle soorten steken komen aan bod en je krijgt veel handige tips. In de coverworkshop komt ook het werken met de biesgeleider aan bod.
Wil je alle informatie en actuele data van de workshops ontvangen, stuur dan een mail of vul het contactformulier in.
De workshops worden gegeven door Leonie Vos, een dame met passie voor lockmachines!

De workshop is geschikt voor alle merken en soorten lock- en covermachines (ook combi-machines).

 

Je werkt in de workshop met ons cursus-werkboek waarin alle proeflapjes geplakt worden van de toepassingen die je in de les maakt. Dit is een handig naslagwerk, helemaal voor jouw machine. Deze werkboeken zijn geheel ontwikkeld en uitgegeven door ons zelf. Het is mogelijk een werkboek te bestellen om thuis zelf de workshop te doen. Bestellen via onze fournituren-webshop.


Inboud van het werkboek: onderhoud, naalden, garen, inrijgen, omgaan met de spanning knoppen, steeklengte, differentieel, aan- en afhechten, siernaad met dik garen, hoeken, elastiek, boordje aanzetten.


Lockmachine: omgaan met mesbreedte, twee-, drie- en vierdraads locken, rimpelen, band locken, flatlocksteek, rolzoom, blindzoom.


Covermachine: 1,2,3-naalds coveren, over naden coveren, ronde rand zomen, riemlusje maken, kettingsteek, verschillende voeten en accessoires. Heb je zelf een biezen-aanzet-apparaat of andere accessoires/voetjes bij je covermachine, die mag je gerust in de les uitproberen. In het werkboek komen allerlei voeten en accessoires aan bod. Een workshop duurt 4,5 uur. Binnen deze tijd krijgt niet iedereen het werkboek helemaal af. Het is een heel uitgebreid werkboek in twee delen, de basis en gevorderden (lock) en voetjes accessoires (cover). Je mag in de les zelf kiezen welke dingen je wel of niet wil oefenen.

 

Een groeps-workshop in Den Bosch is altijd op vrijdag, 10-14.30 uur.

In de workshop komen 2-6 deelnemers. Je hoeft niet met meer mensen op te geven, je mag je individueel aanmelden.
De prijs: € 45,- per persoon. Dit is inclusief het werkboek en alle materialen. Je eigen machine meebrengen. 
Ook geven wij de workshops op locatie in het land (vaak zaterdagen). Op locatie is de prijs hoger.
Mail ons voor de actuele data.
Privé les is mogelijk, alleen door-de-week, in Den Bosch: € 80,- voor de workshop. Of € 20,- per uur voor korter les, hulp bij je specifieke vragen.

 

Je mag gerust mailen met vragen over locken en coveren. Je krijgt altijd antwoord en advies.

 

Wie weet tot ziens in een cursus of workshop, de koffie en thee staat klaar!
Groeten, Leonie

Leonie Vos
lockworkshop
lock werkboek

Atelier Avenir

Leonie Vos

Buitenpepersdreef 337

5231 HE Den Bosch


info@atelieravenir.nl

06-44734275


Meer info over actuele workshop data?

Mail of vul het contactformulier in.

 Wij zijn lid van:

Beoordelingen

Contactformulier

 
 
 
 

Margreet    /    27-10-2021

Vrijdag heb ik een coverworkshop gedaan bij Leonie. Ik had zelf al wel een en ander uitgeprobeerd maar heb toch nog veel nuttige tips gekregen om nog mooier werk te maken en mijn machine nog beter te leren kennen.


28-10-2021

Je cursus heeft me heel erg geholpen; ik heb er ein-de-lijk vertrouwen in dat ik de machine zelf kan inrijgen en aan alle knoppen mag draaien. Sterker nog, dat durf ik niet alleen bij de coverlockmachine maar nu ook bij de overlockmachines waarmee ik geen cursus heb gevolgd. Er was mij stevig ingepeperd dat ik niets aan de instelling mocht veranderen. Intussen heb ik twee kledingstukken afgewerkt met de coverlock (zomen en taille-elastiek ingestikt) van donkerblauwe jeans en pistache viscose tricot. Dus ook alles twee keer opnieuw ingeregen en de spanning aangepast. Op de cursus krijgt iedereen aandacht en er is voldoende tijd. Je kunt er zelf uithalen wat je nodig hebt. Ik kom vast nog eens terug voor deel 2 of met een overlockmachine. De tips voor allerlei handige fournituren en hulpjes en overzichten met informatie zijn ook super!


Melaniefjes    /    26-10-2021

Een zeer leerrijke, aangename alsook gezellige dag gehad om mijn coverlock beter te begrijpen. Weer heel wat bijgeleerd over mijn machine waarmee ik soms letterlijk en figuurlijk in de knoop kwam te zitten. Binnenkort nog een workshop overlock er bovenop... dan heb ik een mooie basisi/verdieping achter de kiezen. Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit!


Francis    /    20-10-2021

Wat ben ik blij dat ik deze workshop heb gedaan. Was erg leuk en gezellig. Leonie legt alles heel rustig en duidelijk uit. Helpt ook iedereen. Ze heeft zo veel kennis van de machines. En ook leuk dat je een werkboekje krijgt die je zelf gaat invullen met de verschillende steken op een proeflapje. Kun je het mooi thuis nog verder oefenen. Bedankt Leonie !!!


Sandra Hommerson    /    19-10-2021

Ik heb de lockworkshop gevolgd, het was heel leerzaam en Leonie is een geduldige lerares die alles weet en ervoor zorgt dat je zelf aan de slag kan met je machine. Ik heb weer helemaal zin om kleding te gaan maken.


09-09-21

Heb nu mijn derde overlock machine. Bij mijn vorige had ik een CD rom. Bij die van nu niet. Ik liep al vast bij het inrijgen van de tweede draad. Ik ben heel blij dat het verkooppunt mij naar Leonie verwees. Ik heb heel veel geleerd in de workshop. Ben tevreden dat ik ervoor gekozen heb. Sowieso een aanrader voor iedereen die een overlock machine aanschaft. Bedankt.


Myrthe Strik    /    05-09-21

Ik heb een workshop voor de coverlock gevolgd bij Leonie. Ze heeft al heel veel workshops gegeven en dat merk je goed! Ze heeft veel verstand van zaken en helpt je goed. Goede workshop met voldoende begeleiding. Daarbij heel handig dat ze veel benodigdheden zelf verkoopt zodat je thuis meteen verder kan!


Mireille    /    05-09-21

Afgelopen vrijdag een lockworkshop gevolgd met twee vriendinnen. We hebben echt zoveel geleerd. In eerste instantie al de machine goed instellen. Daarna door naar wat je ermee kan. Dat is echt super fijn! We gaan nog verder in het boek met zijn 3e. We hebben er al zin in om te ontdekken wat er er nog meer mee kunnen. Dankjewel Leonie


Patty    /    05-09-21

Ik wist niet wat me te wachten stond, ik heb de lockmachine van mijn moeder geërfd, die vorig jaar is overleden. Ik ben zeer tevreden met de workshop. En petje af Leonie, je hebt veel kennis van verschillende merken lockmachines, of ze nu nieuw zijn of 30 jaar oud, veel geduld en legt alles heel goed uit. Bij mij duurde het lang voordat ik de garens ingeregen had, en dacht nog waar ben ik aan begonnen! Maar na een gevecht met de garens op de juiste posities te plaatsen, met Leonie hulp uiteraard, ging de rest na wat oefeningen naar tevredenheid! Best goed al zeg ik hetzelf! Nu vaak oefenen en het boek afmaken, zo niet dan zie je mij weer ☺️. Ik ben heeeel blij dat ik de workshop toch heb gedaan en zeer zeker aan te raden! Hartelijk Dank Leonie!


Sylvie    /    27-07-2021

24 juli heb ik een lockworkshop bij Geweldig Goed in Bussum gevolgd onder leiding van Leonie Vos. Na een rampmachine gehad te hebben durfde ik met mijn nieuwe machine eigenlijk niets, niet eens (opnieuw) inrijgen. De machine werd daarom nauwelijks gebruikt. Daar moest wat aan gebeuren en stuitte ik op een lockworkshop van Leonie. Met het eerste gedeelte theorie werd mij al een hoop duidelijk. Daarna lekker zelf aan de slag. Alle draden doorgeknipt en ingeregen, geen probleem met hulp van Leonie. Geen moeite is haar te veel, ze heeft veel tips en weet op alle problemen wel een oplossing. Mooi naslag boekje (handig en overzichtelijk) gemaakt en thuis mee verder gegaan. Helaas niet aan het gevorderden gedeelte toegekomen, maar misschien nog leuk om nog een keer naar een workshop te gaan!

De workshop heeft mij helemaal enthousiast gemaakt om er mee verder aan de slag te gaan. Dankjewel!


Feya Zweers    /    12-07-2021

Ik vond de lockmachine workshop van Leonie heel erg fijn. Het was echt leerzaam en ik gebruik nu dagelijks veel technieken die ik in de cursus geleerd heb. Zo werk ik nu rokjes en jurkjes regelmatig af met een rolzoom. Ik raad iedereen deze cursus aan, want een lockmachine is meer dan alleen professionele afwerking.


Jeanne van Dongen    /    16-06-2021

Leonie, bedankt voor de les die ik bij je gevolgd heb. Ik heb veel geleerd en de manier waarop is zo fijn dat je thuis voor jezelf alles weer kunt herhalen en heel duidelijk is. Echt aan te raden.


Corrie van den Broek    /    28-05-2021

Hallo Leonie Ik wil je nog bedanken voor de fijne lock-les die ik bij je gedaan heb. Ik heb er ontzettend veel aan, heel veel mogelijkheden uitgeprobeerd met de lockmachine, en ook voor mij in begrijpelijke taal. Ik ben niet meer zo piep jong meer en neem het niet meer zo snel op. Vandaar ook het fijne boek erbij, kan alles weer opzoeken nogmaals BEDANKT.


Francis van Tilborg     /    10-04-21

Veel geleerd op de covercursus. Mooi naslag boekje gemaakt wat ik thuis verder afgemaakt heb .Zeer leerzaam geweest.


Andrea    /    20-04-2021

Samen met mijn vriendin hebben we vrijdag 16 april de workshop voor de lockmachine (Bernina 460 hebben we beide) gevolgd bij Leonie. Het was een ontspannende dag en Leonie nam alle tijd om alles rustig uit te leggen en voor te doen. Wij zijn al ervaren lockmachine gebruikers, maar toch hebben we veel nuttige tips en trucs geleerd van haar. Het heeft mij meer vertrouwen gegeven om ook te spelen met de draadspanningen en ook voor het inrijgen waar ik eerder altijd moeite mee had. Het is ons gelukt om deel 1 en deel 2 helemaal af te krijgen in 4,5 uur. Geen moeite is Leonie

te veel, er is ook voldoende ruimte om op afstand veilig te werken. Ik raad iedereen deze workshop aan, ook als je alleen maar recht toe recht aan lockt.  (vorig jaar had ik al de workshop voor de coverlock gedaan, ook een aanrader overigens...) Ik heb er weer veel energie en nieuwe ideeen opgedaan! Groeten, Andrea


D.G.    /    12-04-2021

Hele leuke coverworkshop gevolgd bij Leonie. Veel geleerd. Was echt een uitje in deze Coronatijd!


T.M.    /    31-03-2121

Een leuke, leerzame workshop. Ik heb na het aanschaffen van een lockmachine het apparaat nauwelijks gebruikt. De workshop heeft me helemaal enthousiast gemaakt om ermee aan de slag te gaan. Leonie legt op een prettige, rustige manier uit. Ze geeft ook veel interessante tips. Het werkboek is heel plezierig: handig, overzichtelijk en leuk om het tijdens de workshop aan te vullen met je zelfgemaakte proeflapjes.


L.W.    /    30-03-2021

Op donderdag 11 maart jl heb ik een lockworkshop gedaan bij Leonie. Omdat ik snel wilde beginnen had ik gekozen voor een prive workshop. Dit was geweldig, Leonie legt alles goed en rustig uit en neemt de tijd voor je als er iets niet meteen lukt. Hierdoor heb ik veel geleerd en er is me veel duidelijk geworden, door het ook echt te doen. Nu “durf” ik thuis veel meer te experimenteren met mijn lock machine en dat was uiteindelijk het doel!

Ik zal zeker nog vervolg cursussen gaan doen en ik weet nu waar ik terecht kan als ik onverhoopt toch mocht vastlopen.

Groetjes L.W.


Resi    /    15-12-2020

De workshop was geweldig. De informatie die ik heb gekregen tijdens de workshop heeft heel goed geholpen met het leren kennen van mijn lockmachine en begrijpen wat ik precies fout deed tijdens het inrijgen, waardoor mijn lockmachine tot afgelopen zaterdag nooit goed heeft gewerkt.

Ik kan dan ook iedereen deze workshop ten volle aanbevelen. Je krijgt meer dan waar voor je geld.


Nanda    /    14-12-2020

Afgelopen weekend workshop "Lockmachine" gevolgd. Heel duidelijke uitleg, Leonie is heel kundig en rustig en heeft de tijd voor iedereen. Zodra je begeleiding nodig had, stond ze voor je klaar. Zij is heel kundig met alle machines, en kent precies de werking. Dus heel fijn! Het was een erg gezellige dag, en heel leerzaam. Ook de mails van te voren zijn geweldig. Je weet precies waar je aan toe bent. Super bedankt Leonie, en tot snel! Ik kom nog terug voor de coverlock cursus!


Lianne    /    02-12-2020

Afgelopen weekend een workshop "Lockmachine" gevolgd. Het was een prettige workshop. Als je iets miste aan materiaal was dat aanwezig. Leonie geeft rustig en duidelijk uitleg. En vervolgens het zelfstandig werken in het duidelijk werkboek was prima te doen, met de begeleiding van Leonie.

Als volslagen leek met een lockmachine, ben ik na de cursus een enthousiaste gebruiker geworden.


Maaike Dejonckheere    /    08-11-2020

Duidelijke informatie vooraf wat inhoud van de cursus betreft.  Week vooraf nogmaals een reminder. Je voelt je welkom. Duidelijke route beschrijving Hartelijke ontvangst met koffie. Bezetting corona proo.f Duidelijke instructie wanneer mondkapje te dragen.
Les: Uitgebreide algemene instructie lockmachine. Uitleg gebruik werkboek. Iedereen kreeg de kans in eigen tempo de opdrachten af te werken. Goede individuele instructie. Lerares heeft kennis van zaken en geeft in begrijpbare taal uitle.g Geeft duidelijke tips. Lerares slaagt erin iedereen op zijn gemak te stellen. Geen opdringerigheid. Locatie klein maar met 4 cursisten prima. Koffie/thee / koekjes vrij te nemen. In een ontspannen sfeer veel geleerd. Een aanrader voor iedereen die net wat meer uit de lockmachine willen halen dan de basis aflocken. Het was een zeer nuttige ochtend die ik niet had willen missen, met een gevoel: hé wat heb ik veel geleerd!!!!!!


Susanne Rijnen    /    08-11-2020

Dag Leonie, ik wil even een woordje tot jou richten. Afgelopen vrijdag de lockcurcus gedaan bij jou . En in één woord het was top! Fijne omgeving (waar je hebberig van wordt 😊), heel duidelijke uitleg! Je kunt volop vragen stellen met een duidelijk antwoord retour. Veel tips gekregen. En je kunt in je eigen tempo aan de slag. Sinds juni heb ik een nieuwe lockmachine en heb in die les de lessen 1 en 2 voor gevorderde kunnen doen, zonder te haasten. En wat nu ook belangrijk is Corona proef. Voldoende ruimte om fijn te werken. En je kon zoveel koffie en thee pakken als je wilt met wat lekkers erbij. Leonie verdient een dikke, dikke pluim 👍🏽👌👏🧵✂️


Anneke ten Brink    /    08-11-2020

Ontzettend veel geleerd bij deze lockworkshop. Leonie is heel deskundig en kan de kennis goed overbrengen. De sfeer was heel plezierig en de tijd vloog voorbij. Omdat er te weinig tijd was om het hele werkboek door te werken heb ik me meteen opgegeven voor een volgende workshop.


Hennie van den Hanenberg    /    10-10-2020

Onlangs kocht ik na lang wikken en wegen toch maar een lockmachine. Ik ben bijna 70, had nog nooit gelockt, maar hoopte het toch nog te kunnen leren. Bij Leonie ingeschreven en vervolgens de cursus bij haar gevolgd. Wat ben ik blij dat ik bij haar de workshop heb gevolgd. Ik had een fantastisch gezellige, leerzame dag bij haar. Duidelijke uitleg en erg ontspannen sfeer. Wat ben ik blij aan dit "lockproject" te zijn begonnen. Met haar uitleg moet ik een heel eind komen....


Marja Zorge    /    21-09-2020

Voor de tweede keer naar Den Bosch getogen. Een heerlijke dag, veel gedaan en weer veel geleerd. Meteen ook hulp van Leonie bij het repareren van een rok waar ik per ongeluk in had geknipt. Een prachtige rolzoom en de rok is weer als nieuw. Uiteraard ook weer wat spulletjes gekocht.

Een echte "snoepwinkel" voor mensen die van naaien houden. Bedankt Leonie. Groet, Marja


Rebecca van der Vaart    /    07-09-2020

Afgelopen zaterdag een heel fijne coverlockworkshop gevolgd bij Atelier Avenir. De coverlock had ik al even, maar het lukte niet zoals ik het wilde en de machine bleef teveel ongebruikt staan. Leonie begon met een duidelijke uitleg van de theorie, die voor mij gelijk al enkele vragen beantwoordde. Daarna zijn we zelfstandig aan het werk gegaan, fijn om lekker dingen uit te kunnen proberen en daarbij al je vragen te kunnen stellen, op weg geholpen te worden bij moeilijke dingen. Het was een heel nuttige, leerzame workshop.


Elise en Erica    /    07-09-2020

Afgelopen zaterdag 5 september samen met mijn dochter, voor een workshop Coverlock bij Atelier Avenir geweest. Nooit geweten dat we zoveel met deze machine konden doen. We waren dan ook heel blij dat we deze workshop gevolgd hebben. Anders hadden we nooit zoveel uit de machine kunnen halen. Leuk les gekregen in een mooi lokaal, met alle ruimte en aandacht. Ieder kon op zijn eigen tempo werken en specifieke vragen stellen. Leonie bedankt!


Greta van Sleeuwen    /    21-07-2020

Voor 't eerst een lockmachine gekocht en kreeg te horen dat ik een workshop kan bijwonen bij Leonie Vos. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt en heb tot nu geen spijt gehad dat ik een het gedaan heb. Wat heb ik tocht veel geleerd van Leonie. Ze heeft geduld en legt ons goed uit en de tijd gaat snel voorbij. De volgende afspraak is voor de tweede deel van 't werkboek. Veel plezier gehad. Top dag!


Janneke Bragt    /    21-07-2020

Ik heb 35 jaar gewerkt op een Riccar lockmachine. Deze machine kan alleen maar afsnijden en afwerken, een vervanger voor de zigzagsteek. Omdat ik een rolzoompje moest maken heb ik van een vriendin een lockmachine geleend. Toen was ik verkocht. Daardoor besloten om een nieuwe lockmachine aan te schaffen. Daar werd aangeraden om een cursus te doen bij Leonie Vos. Ik heb hier heel veel geleerd, allerlei steken en foefjes. Ik heb al een paar tricotstofjes gekocht om het een en ander uit te proberen. Mijn liefde voor naaien is weer helemaal terug.

Leonie, bedankt voor je leerzame cursus.


Hetty    /    20-07-2020

Op de valreep heb ik afgelopen 3 juli meegedaan aan de “Workshop Lockmachine” bij het atelier van Leonie in Den Bosch. Ik had al bijna een jaar geleden een lockmachine aangeschaft maar nog nooit gebruikt. Tijdens deze zeer goed voorbereide workshop door Leonie, hebben wij in 1 dag de basis geleerd om zelfstandig verder aan de slag te kunnen. Deze workshop kan ik iedereen aanraden, je kan op je eigen niveau/tempo werken. Ik had jaren niets meer achter een machine gedaan. Deze workshop heeft mij extra gemotiveerd om het naaien weer op te pakken. Ik ga zeker ook andere lessen bij Leonie volgen. Het is trouwens ook super handig dat je alle benodigde materialen ter plekke kunt aanschaffen.


Fieke Suilen    /    14-07-2020

Zaterdag 10-07 een worshop coverlook gedaan bij Leonie. Mooie ruimte waar in alle rust een duidelijke uitleg werdt gegeven, en veel bruikbare tips gekregen. Echt een aanrader om je machine nog beter te leren kennen.


Marja Zorge    /    09-07-2020

Ik heb genoten van de lockmachine cursus bij Leonie. De tijd vloog voorbij. Een aantal jaren geleden kreeg ik van mijn man een lockmachine. Ook na aanschaf van een boek kreeg ik het niet voor elkaar met de machine te werken. Na lang zoeken de cursus in Den Bosch bij Leonie gevonden. In no time had ik, dankzij de duidelijke uitleg van Leonie, door hoe het inrijgen moet. Daarna geoefend met veverschillende stoffen, steken en mogelijkheden. Na afloop direct een afspraak voor een tweede keer deze cursus gemaakt. Een echte aanrader! Dank je wel Leonie!


Marion de Wit    /    06-07-2020

3 Juli een leerzame lockworkshop gehad samen met mijn collega. Zoveel geleerd hoe een lockmachine werkt en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Dit was voor mij de 2 x dat ik de workshop heb gevolgd. En ik moet zeggen daar heb ik echt veel aan gehad, zeker de 2e x Veel verschillende steken en mogelijkheden onder de loep genomen. Leonie legt alles erg goed uit. Ik kan het iedereen aanraden. Leonie nogmaals bedankt en veel succes!! Groetjes, marion


Yvonne Berden    /    02-07-2020

Super leerzame overlockcursus gedaan bij Leonie. Leonie bereidt alles heel zorgvuldig voor, mooi werkboek gekregen waarin je thuis verder kunt werken. Hele mooie ruimte en met de door Leonie getroffen voorzorgsmaatregelen prima te doen in COVID-19 tijd. Aanrader voor iedereen met een lockmachine ongeacht model of bouwjaar.


Wil    /    30-06-2020

Hoi leonie, was een heel prettige, leerzame workshop. Alle ruimte voor vragen en tijd genoeg om rustig te werken. Je hebt vooral mijn koud watervrees weggenomen en ik heb de zondag erna heerlijk gewerkt op mijn lockmachine. Nogmaals dank en het was zeker de moeite waard.


Elly   /    29-06-2020

Ik heb met veel plezier de lock workshop gevolgd. Super fijn om het theorie gedeelte gelijk te oefenen en het werkboek door te werken. Het werkboek heb ik thuis al weer als handleiding er bij gepakt. Leonie legt alles heel rustig uit. Wellicht volgen er andere cursussen bij haar in de toekomst.


Anne Jitske    /    01-04-2020

Beste Leonie, net voor de corona crisis heb ik bij jou de Lock cursus gedaan. Ik was net oma geworden en het had niet beter uit kunnen komen. Toen ik mijn machine kocht raadde de verkoper me aan nergens aan te komen. "hij staat goed ingesteld, nergens aankomen!" Leonie jij hebt me aan alle knoppen laten zitten, nu ken ik mijn machine en al haar mogelijkheden. De Lock staat roodgloeiend, ik heb een hele berg lakentjes, moltonnetjes, spuugdoekjes enz. gemaakt. Ik kan iedereen met een lock machine deze cursus aanraden, voor mij is mijn relatie met mijn machine er zò door opgeknapt.


Lian    /     11-03-2020

Voor de tweede keer de locker workshop gevolgd, met een nieuwe machine. Zoals altijd weer een uitstekende uitleg in een relaxte sfeer. Het werkboek is duidelijk en aan het eind van de workshop heb je een persoonlijk naslagwerk voor je machine. Een absolute aanrader!


Josien Hokken    /    08-03-2020

Veel geleerd, de rustige en duidelijke uitleg, haar vakkennis, ook de mogelijkheid om fournituren e.d. aan te schaffen, kortom het is een AANRADER een adres om zeker te onthouden en door te geven. Dat een Lockmachine zoveel mogelijkheden heeft, had ik geen idee van. Nu met veel plezier veel gaan oefenen........ Leonie bedankt!!!!


Kaatje    /    08-03-2020

Ik heb twee keer de lock workshop gevolgd (tweede keer met nieuwe machine), en de coverlock workshop. Superblij met wat ik geleerd heb.

De ruimte is wel een beetje krap werken met 6 mensen.


Cherrylyn Ton    /    12-11-2019

Op 8 november de coverlock workshop gedaan veel opgestoken.Dde tijd was zo voorbij ik was nog niet klaar om naar huis te gaan. Ik zou graag een vervolg volgen. Coverlock deel 2. Nogmaals bedankt


Anja     /    11-11-2019

Een leerzame dag met een vooral duidelijke en rustige uitleg, waarbij je in een paar uur veel te weten komt over de werking van en de werkwijze bij het gebruik van een coverlock machine. Ik denk dat ik in het voorjaar weer een keer een andere cursus ga doen.


Dita de Winter    /    04-11-19

Op 2 november heb ik deelgenomen aan de workshop voor de coverstitch machine en ik ben bijzonder tevreden met het resultaat. Ik had aanvankelijk bepaalde reserves ten opzichte van mijn machine. Tijdens de workshop ben je met maximaal 8 mensen bezig in een prettige omgeving en atmosfeer. Iedereen moet of wil het nodige leren en dat gaf mij het nodige vertrouwen in een goed resultaat. Het werkboek is erg duidelijk en een goed naslagwerk. Ik ben al bezig de rest van de opdrachten af te maken en ik ben er van overtuigd dat ik met veel meer plezier gebruik ga maken van mijn machine. Leonie, bedankt voor de waardevolle workshop.


Lindy Wirken    /    22-10-2019

Afgelopen week een workshop omgaan met de lockmachine gevolgd bij Leonie. Nooit geweten dat je zoveel met een lockmachine kon doen, ik heb veel geleerd en ben een stuk wijzer geworden om de machine te gebruiken. Leonie heeft er echt veel verstand van, zij is ook erg vriendelijk, gastvrij en legt dingen goed en duidelijk uit. Ze heeft ook overal een antwoord en oplossing voor. Het werkboek dat je krijgt bij deze workshop is onmisbaar. Ook kan je bij haar allerlei naaigerei kopen wat erg handig is en geeft ook uitleg waar het voor is. Al met al een leerzame dag gehad.

Leonie nogmaals bedankt voor de workshop.


Anja Mikkers    /    21-10-2019

Ik heb 19 oktober 2019 deelgenomen aan de workshop voor de lockmachine. Niets leert beter dan de praktijk. We waren met 4 deelnemers dus voldoede begeleiding. Het is in een mooie ruimte (een werkplek om jaloers op te worden). Ik heb rustig alle opdrachten in het weekboek kunnen maken en ben ervan overtuigd dat ik nu meer mijn (tweede) lockmachine ga gebruiken.


Jolanda    /    07-10-2019

Ik heb een privé workshop locken bij Leonie gevolgd. In deze workshop heb ik alle ins en outs van mijn nieuwe lockmachine leren kennen. Super blij mee. Dankjewel Leonie voor de rustige en heldere uitleg!


Trudy Kramer    /    07-10-2019

Leuke,en leerzame lock-cursus gevolgd bij jou in een niet te grote groep. Dus kan ik nu met mijn lockmachine aan de slag. Dank je wel hiervoor.
Jammer dat er een lange wachtlijst is voor de hobby-naaicursus. Maar wie weet geef ik me toch nog op!


Maureen    /    01-10-2019

Een leuke en leerzame workshop, zeker als je meer wilt dan het standaard locken! Leonie weet alles van lockmachines, ook van de oudere modellen en alle merken. Veel tips & trics gekregen en het werkboek is een onmisbaar naslagwerk!


Annelies van Asselt    /    29-09-2019

Ik heb heel veel aan de workshop gehad. Je leert er veel handigheidjes over de machine. De verschillende technieken die ik geleerd heb ga ik zeker uitproberen. Ik heb weer plezier met mijn lockmachine, Ik ben gelijk 's avonds aan de slag gegaan. Ik kijk erg uit naar de coverworkshop.


Arjanne    /    16-09-2019

Ik heb zaterdag 14 september een workshop gevolgd voor de covermachine. Ik kan het iederen aanraden omdat je veel dingen leert en een werkboek mee krijgt zodat je het thuis nog altijd kan nalezen. Bedankt voor de goede uitleg Leonie!


Marianne van der Donk    /    10-09-2019

Met veel plezier heb ik de workshop locken gevolgd. De les was erg duidelijk en zeer aangenaam. Heel fijn is ook het werkboek waarin we diverse voorbeeldjes hebben geplakt. Ik zal dit boek zeer zeker gebruiken als naslagwerk en om iets op te zoeken.
Ik verheug me al op de workshop shopper-tas maken, waar ik me voor heb opgegeven in oktober.


Lize    /    24-08-2019

Een fijne workshop gevolgd voor het werken met de covermachine. Zoveel geleerd over de machine en wat je er nog meer mee kan behalve mooie zomen maken in oa tricot stoffen. Je begrijpt nu waar de knelpunten zitten zoals b.v. steken overslaan en hoe op te lossen. Een waardevolle aanvulling om zonder problemen met deze machine te werken. Begeleiding was fijn en het begeleidende lesboek is ook heel duidelijk, een mooi naslagwerk voor als je weer eens even de weg kwijt bent.


Mirjam    /    15-06-2019
Leuke workshop en veel geleerd. Eindelijk mijn lockmachine ingeregeld en onder de knie. Bedankt.


Jolanda    /    03-06-2019

Hartelijk bedankt voor de leuke en leerzame coverlockworkshop. Na de workshop ben ik flink aan het oefenen geslagen en heb al veel van het geleerde in praktijk kunnen brengen. De workshop was goed opgebouwd, eerst theorie en daarna praktijk. Aan de hand van een werkboek komen alle mogelijkheden van de machine aan de orde. Daarnaast was er genoeg gelegenheid om je eigen gang te gaan.
Gewoon goed en gezellig bovendien! Graag tot ziens.


Astrid    /    29-05-2019

Afgelopen zaterdag ben ik naar de lockmachine cursus geweest. Ik heb heel veel geleerd. De lerares heeft het goed uitgelegd, is geduldig en vriendelijk. Er was een goede sfeer en ik heb veel inzichten gekregen wat ik allemaal met mijn lockmachine kan doen.


Kim van de Rakt    /    30-04-2019

Super leerzame lockcursus gehad bij Atelier Avenir. Goede voorbereiding per mail, zodat je op alles bent voorbereid. Fijne ontvangst, onbeperkt koffie, thee, water én heerlijke chocolademelk! ☺️
Inleiding is gezamenlijk en daarna gaat elke cursist aan de slag in het werkboek op zijn/haar eigen tempo. Heel fijn! Heel veel nieuwe technieken geleerd! Ik zou het iedereen aanraden om naar deze cursus te gaan.


Joke    /    29-04-2019

Een zeer duidelijke uitleg over de lockmachine gekregen op de cursus. Wat een grote kennis heb je over al die verschillende machines.
Je wist met rust de 6 dames in het gareel te houden want gezellig was het! En veel geleerd is er ook. Met het boek bij de hand kan ik thuis lekker aan de slag. Leonie, dank je wel en wie weet tot ziens.


Catherine    /     18-03-2019

In een woord: perfect. Ik ben zeer tevreden over deze workshop, leuke omgeving, geduldige en professionele lerares. Alles geleerd wat ik nodig had en meer. Ik raad iedereen aan die een nieuwe machine wilt leren gebruiken om een (privé) workshop bij Leonie te volgen!


C. van den Hurk    /    05-03-2019

Hoi Leonie. Het was een leerzame privé-cursus met een goede duidelijke uitleg. De dag was echt omgevlogen. Ik ga weer met vertrouwen m’n lockmachine gebruiken! Bedankt en groetjes!


Marjan    /    12-02-2019

Een covelock workshop gehad bij Leonie. Was erg leerzaam en gezellig. Je kunt alles vragen en ze denkt goed met je mee. Dank je wel Leonie.


Riki Elsbeek    /    05-02-2019

Een lockmachine aangeschaft, maar dan! Een dagcursus gevolgd bij Leonie. Duidelijke, rustige uitleg gekregen en aan de slag met het cursusboek. Alles vragen tijdens de workshop is mogelijk. Veel geleerd en ik ben nu zelf aan het oefenen. Een aanrader!


Elise-Marie Vossenberg    /    23-01-2019

Ik heb een geweldige les gehad over de lockmachine! Wat jammer dat ik je niet eerder ontdekt heb!! Ik heb enorm veel geleerd op een zeer rustige manier. Ik zou het voor de fun zelfs overdoen! Echt een aanrader!

 

N. V.     /    15-01-2019

Afgelopen zaterdag een leerzame workshop voor de coverlock gevolgd. In een fijne ruimte met zes andere dames alles geleerd over de coverlock, technieken en theorie. Leonie geeft op een.prettige en rustige manier uitleg, zowel klassikaal als individueel. Verzorging is prima hoor en je kan accessoires na afloop kopen.

 

Toos van Nes    /    14-01-2019

Op 11 januari bij leonie een overlock workshop gevolgd. Super super super. Leonie is niet alleen een hele gezellige enthousiaste vrouw, ze legt ook alles héél rustig en begrijpend uit. Voor iedereen heeft ze tijd en ze kent iedere machine. Geweldig. Ik had drempelvrees omdat ik nog nooit achter een overlockmachine had gezeten, maar .... ik ben thuis al volop bezig, ik ben blij dat ik deze workshop heb gevolgd en raad het iedereen aan.

Leonie bedankt, het was en je bent TOP.

 

Thea Kanters    /    14-01-2019

Ik had je werkboek al een tijdje in huis, maar begreep het niet helemaal. Daarom ben ik blij, dat ik vrijdag 11-1 je workshop gevolgd heb. Duidelijk uitgelegd! Gr. Thea

 

Miriam Ariens    /    27-11-2018

Op 27-10-2018 heb ik de coverworkshop gevolgd. Heb er veel geleerd. Goede uitleg en een goed werkboek erbij. Je werkt in je eigen tempo en Leonie geeft op een rustige manier uitleg. Een echte aanrader.

 

Sandra    /    12-11-2018

De workshop is echt een aanrader!! In mijn groepje had iedereen een ander merk en model lockmachiene, Leonie wist van elke wat de bijzonderheden waren en heeft een aantal van ons ook gelijk geholpen met kleine probleempjes. Verder heb ik echt veel geleerd en kan nu echt beter gebruikmaken van de mogelijkheden van mijn apparaat. Kortom Leonie is kundig en erg prettig in de omgang. Succes met je workshop!

 

Berni    /    07-11-2018

Leerzame workshop; prettige sfeer en adequate antwoorden op al mijn vragen. Aanrader!

 

Anneke    /    28-10-2018

Zaterdag 27 oktober de workshop covermachine gevolgd! Twee jaar geleden ook de lockworkshop gedaan en daar zeer veel aan gehad. Toen ik in juni een cover kocht, direct ingepland om weer een workshop te volgen. Leonie legt alles heel duidelijk uit en met het werkboek “zie” je wat de machine doet! Vandaag zelfs naaimachine aan de kant gesmeten en probleemloos een zoom gecoverd (ipv andersom wat eerder gebeurde.

 

Annelies    /    08-10-2018

Afgelopen vrijdag met veel plezier de coverlock workshop gevolgd. Heel veel geleerd. Ook nog wat garen kunnen kopen zodat ik thuis fijn aan de slag kan. En als ik er niet uit kom heb ik als naslagwerk mijn boek! Bedankt Leonie!

 

Ank    /    30-09-2018

28 -09-2018 Heb ik de workshop locken gehad. Ik heb er veel van opgestoken, de tijd vloog om. Bedankt Leonie.

 

Annemiek    /    30-09-2018

De lock-workshop is een echte aanrader voor iedereen die creatief is en graag zelf kleding maakt. Leonie weet alle ins en outs van ieder merk lock-machine. Je krijgt persoonlijke uitleg en zo leer je optimaal gebruik te maken van je eigen machine. Top!

 

Ellen Hooijmaijers    /    19-09-2018

Vrijdag bij de workshop Cover geweest. Ik had nul ervaring, maar daarna was de spanning ervan af. Leonie gaf veel uitleg ook over de machines en het boek is ook fijn als naslag. Leonie bedankt !! 👍

 

Ineke    /    16-09-2018

De workshop covermachine is een aanrader, ik durf nu van alles te doen, belangrijk stuk techniek uitgebreid besproken, dat is belangrijk, meestal willen we meteen van start.

 

Ria Nijhuis    /    10-09-2018

Op 8 september geleerd hoe ik met mijn lockmachine om moet gaan. De les was duidelijk, rustig tempo. Wat ik niet verwachtte is dat ik nu weet hoe de machine in elkaar zit. En dat in één les! Ga nu met de naaimachine en vragen weer langs want het beviel me goed bij Leonie.

 

Anja Janssen    /    10-09-2018

Workshop Lockmachine was heel informatief en prettig. Leonie nam alle tijd om het goed uit te leggen en om ons stap voor stap vertrouwd te maken met de machine. Zeker aan te raden voor iedereen die met een lockmachine wil gaan werken!

 

Joke    /    10-09-2018

Op 08-09-2018 een workshop lockmachine gehad. Leonie legde alles heel goed uit en nu ken ik eindelijk mijn eigen machine. Ik ben er superblij mee. Ik ga nu eerst flink oefenen en dan misschien nog wel een keer heen voor de fijne kneepjes van het vak te leren.

 

Astrid     /    30-06-2018

Een hele fijne workshop voor de lockmachine gehad vandaag. Ik heb veel geleerd en Leonie is ontzettend professioneel en geduldig. Ik zou zeker aanraden om hier een workshop te volgen!

 

Christel     /     17-06-2018

Het was een zeer leerrijke dag bij de coverworkshop. Je voelt je meteen op je gemak en Leonie heeft echt verstand van zaken, legt alles op een rustige manier uit en ieder kan het werkboek op zijn eigen tempo afwerken. Geen vraag is teveel! Ik kijk al uit naar de lock workshop!

 

Femke Zeijen-Leenders    /    09-05-2018

Deze lockworkshop,,,,een uitermate welbestede dag. Leonie begeleidt alles professioneel en heeft haar zaakjes op orde. Allerlei nuttige tips over mijn machine en het werkboek als naslagwerk zorgen er voor dat ik nu ook thuis fijn aan de slag kan.

 

Isabelle Bronzwaer     /    07/05/2018

De lockworkshop bij Leonie in Atelier Avenir was een hele nuttige en efficiënte workshop. Leonie was gastvrij, heeft alles heel goed voorbereid en alle vragen werden direct beantwoord. Ik ken nu mijn lockmachine veel beter, heb oefeningen gekregen waar ik thuis zelf mee verder kan en zou deze workshop daarom aan iedereen aanraden!

 

Wil de Breij     /    11-04-2018

Afgelopen vrijdag 6 april heb in atelier Avenier een cursus gevolgd met de lockmachine. Leonie was zeer gastvrij. Gelijk koffie, stonden koekjes op tafel enz. Gelijk een duidelijk uiteenzetting over de lockmachine. Wat mij opviel er was geen een dezelfde. Maar Leonie wist alles van alle machines zelfs van eentje van zeker dertig jaar oud. Duidelijk cursus boek, helemaal doorgewerkt. Er werd helemaal niet op de klok gekeken. Iedereen heeft het kunnen afwerken en alle vragen werden behandeld. Het was een intensieve dag, erg veel geleerd. Het is echt een aanrader deze cursus te doen.

 

Anita     /    10-04-2018

Zaterdag in Middelburg deelgenomen aan de workshop  lockmachine. Wat was dat leerzaam zeg! Mooi boek met een duidelijke handleiding en een zeer goede uitleg van Leonie. Na de theorie zelf aan de slag op je eigen lockmachine. Al het werk overzichtelijk in het theorieboek geplakt. Fantastisch naslagwerk. Ik haal nu eindelijk alle mogelijkheden uit mijn Lockmachine. Had dit veel eerder moeten doen.

 

Marianne Castelijns     /   13-03-2018

Zaterdag heb ik deelgenomen aan de workshop Lockmachine. Het was een dag waar ik veel  geleerd heb. De uitleg was prima en Leonie kon iedereen helpen. Er waren 7 verschillende machines wat voor haar geen probleem was. Iedereen ging met een mooi werkboek naar huis. Ik kan deze workshop aanbevelen.

 

Marijke de Wit    /    20-02-2018

Op 17 februari de coverlockworkshop gevolgd. Mijn machine stond al een paar maanden stof te happen omdat ik er niet mee durfde te werken. In de workshop veel geleerd, en veel tips gekregen. Ik ben er heel blij mee. Leonie, bedankt!!

 

Femke    /    19-02-2018

Het was een leerzame coverworkshop, zal het zeker anderen aanraden om zo over hun koudwatervrees heen te komen wat het gebruik van de cover betreft. Leonie gaf op een rustige manier les en iedereen kwam aan bod. Ook was de les goed voorbereid en was al het materiaal ruim aanwezig waar we mee konden werken.

 

Petra de Gijsel     /    12-02-2018

Op 9 februari 2018 de workshop voor lockmachines gevolgd. Goed opgezet. Een aanrader! Het is heel praktisch en je krijgt veel info en een naslagwerk. Je kunt merken dat de docente veel ervaring heeft.

 

Miet Hermans   /   01-02-2018

Ik heb de workshop voor de covermachine gevolgd, het was op een aangenaam tempo en je werd dadelijk geholpen indien je met iets niet verder kon. In ieder geval ken ik mijn machine nu alweer beter. Voor mij mocht de workshop een uurtje langer duren. Hartelijk dank voor de goede uitleg.

 

Corrie  /   30-01-2018

Ik ben blij dat ik de workshop heb gevolgd over de cover.  Ik weet meer over mijn machine en ev. oplossingen. Al is 4,5 uur eigenlijk nog te weinig.

Daarna is het oefenen.

 

Esther Verhey   /   22-01-2018

Heb verslag  op mijn blog geschreven. Tip..als er te veel van  het onderwerp word afgegaan..door  allerlei gezellig  geklets ingrijpen  dat het tijd kost...

We moesten  daarom hard doorwerken  om het werkboek af te krijgen .. we gingen wat langer  door ..bedankt Leonie...

 

Gerdine   /   22-01-2018

Het was een leerzame workshop (13/01/2018) over het gebruik van de lockmachine. Duidelijke uitleg over de machine op zich, maar ook heel fijn om zelf aan de slag te gaan (m.b.v. het werkboek) en vragen te kunnen stellen. De mogelijkheden met de lockmachine waren veel groter dan ik had vermoed. Bedankt!

 

Sanne en Anja   /   03-11-2017

We hebben afgelopen 27 oktober de workshop gevolgd voor onze lockmachines bij Leonie. Het was een enorm leerzame dag waarbij het ook nog eens erg naar de zin hebben gehad. Het was zo ontzettend de moeite om te doen, er zijn best wel veel dingen die niet in de winkel verteld worden of (duidelijk) in het boekje staan. Het was erg inzichtelijk en het gemaakte naslagwerk zal ons nog veel plezier opleveren in ons atelier! Bedankt Leonie!

 

Monique van den Broek   /   31-10-2017

Hallo Leonie. Afgelopen vrijdag gastvrij door jou ontvangen. Ik werk al jaren met een lockmachine. Ben heel veel wijzer weer naar huis gekeerd, heb genoten van jouw heldere uitleg. Ik kan iedereen die naait en werkt met een lockmachine deze cursus aanraden. Leonie bedankt.

 

Wilma Lenssen   /   29-10-2017

Bedankt Leonie voor de duidelijke workshop Coverlock, het was een leerzame en gezellige dag. Fijn hoe je de aandacht onder de cursisten verdeelt. Het werkboek is heel handig en zal ik zeker nog in terug kijken. Deze workshop is echt een aanrader. Groetjes Wilma

 

Marjolein Ippel   /   16-10-2017

Workshop voor de coverlock machine gevolgd. Het was een gezellige en heel leerzame dag. Het werkboek is heel duidelijk en kan ook heel goed als naslagwerk gebruikt worden. Deze workshop is echt een aanrader.

 

Sophie Claessens    /    09-10-2017

Ik heb de workshop heel leerzaam gevonden. Leonie legt alles heel rustig uit, wat voor mij heel prettig was...ben zelf al te gedreven.

Heb er veel van opgestoken, raad het dan ook aan anderen aan om te doen. Ook het boek wat je erbij krijgt en je eigen werkjes in kan plakken is fijn om terug te kijken. Je merkt dat er meer mogelijk is op de machine dan ik wist. Groetjes en Dankjewel, Sophie

 

Margaret Pennings    /    05-10-2017

Super interessante workshop. Erg veel opgestoken en kan nu beter met mijn machine omgaan. Zeer zeker de moeite waard!

met hartelijke groet, Margaret

 

José van der Meulen   /   09-07-2017

Alhoewel ik al langer bekend was met " locken " heb ik veel nieuwe tip en tricks geleerd. Het was een vriendelijke, rustige benadering. Top dag !

 

Bets Tauriello   /   13-06-2017

Dank je wel Leonie voor je gastvrijheid, maar vooral met je duidelijke uitleg. Eindelijk weet ik nu wat ik met mijn lockmachine kan. Fijn ook dat het allemaal vastligt in een zelfgemaakt plakboek, zodat ik het een en ander ook nog eens kan opzoeken.

 

Marleen van den Hout   /   12-06-2017

Hoi Leonie, Bedankt voor de leerzamen workshop, heel veel geleerd.

Groetjes, Marleen.

 

Tee Bruekers   /   24-04-2017

Dag Leonie. De workshop bij jou was: * Heel leerzaam en professioneel. * Gezellig. * Ongedwongen. * Vol met tips. KORTOM: EEN AANRADER.

 

Wies Denisse   /   13-04-2017

Hi Leonie. Ik heb erg genoten van de workshop.Ik kan nu weer lekker vooruit op mijn lockmachine. Hele goede uitleg en een duidelijk boek. Je aandacht over de cursisten was goed verdeeld. Bedankt voor je gastvrijheid.

 

Renate van der Horst   /   13-04-2017

Lieve Leonie, het was een heel gedoe voordat ik dan eindelijk bij je de workshop voor de lockmachine kon volgen. Bedankt voor je geduld en het voorstellen van mogelijkheden om de workshop te kunnen volgen. En mijn tante had helemaal gelijk. Je uitleg is super en je verdeeld de aandacht goed over de cursisten. Ik heb er heel veel van geleerd en het heeft mij nog enthousiaster gemaakt om de machine goed te gaan gebruiken. Dank je wel.

 

Marianne   /   11-04-2017

Hallo Leonie, ik heb een hele leuke en leerzame workshop gehad, het fijne is dat je de cursisten persoonlijk extra aandacht en uitleg geeft. Ik had de pech dat mijn lockmachine kapot was. Ik hoop dat ik binnenkort met een nieuwe lockmachine de cursus weer kan komen doen. Want het toch belangrijk als je weet hoe het werkt. Ik zou het een ieder aanraden.

 

Leontine   /   01-03-2017

Mijn lockmachine heb ik al twee jaar. Na de workshop ben ik nu op de hoogte van alle mogelijkheden van deze machine. De uitleg was erg duidelijk en van het naslagwerk zal ik nog vaak gebruik maken. Deze workshop is een echte aanrader.

 

Marian   /   08-02-2017

Ik heb een perfecte cursus gehad over werken met mijn lockmachine. Ik blijk een prima koop te hebben gedaan met deze machine en ik kan er nu ook eindelijk goed mee werken! Leonie is echt een allesweter over lockmachines.

De training is heel duidelijk, gestructureerd en uitgebreid. Daarbij was het gezellig en is de koffie/thee prima.

 

Martina   /   18-01-2017

Vorige week een workshop gehad met mijn eigen lockmachine. In een gezellige ongedwongen sfeer uitleg gekregen over de lockmachine. Daarna lekker zelf aan de slag op je eigen tempo. Leonie legde tussendoor van alles uit of deed voor waar je op dat moment behoefte aan had. Super! Nu weet ik wat ik allemaal met mijn lockmachine kan.

 

Atelier voor jou, Rijswijk   /   16-01-2017

Leonie heeft een prima workshop voor de lockmachine gegeven bij Atelier voor jou in Rijswijk, helder en duidelijk zonder dat het al te ingewikkeld wordt voor beginners. Uitgebreid werkboek erbij voor als je even wat vergeten bent.

Leonie heeft veel kennis van diverse soorten lockmachines en heeft iedereen goed kunnen helpen. Een vastzittende gekregen lockmachine van een van de cursisten wist ze weer aan het werk te krijgen.

 

Annette   /   16-01-2017

heel veel informatie gekregen en ontzettend veel geleerd. Hard werken om je werkschrift af te krijgen maar wel gelukt binnen de cursusduur. Een aanrader!!!

Al ben ik er nog niet helemaal uit als de instelling van mijn machine niet helemaal correct is. Ik blijf dus oefenen met het werkschrift.

 

Alie van Gaalen   /   16-01-2017

Veel geleerd van de workshop lockmachine, echt een aanrader.

 

Yolanda Fashion Modevakschool   /   23-11-2016

Leonie heeft bij ons de lockworkshop gegeven. Deze is zeer enthousiast ontvangen door cursisten en andere deelnemers. Een aanrader!

gr. Yolanda Zantingh

 

Margreth   /   7-11-2016

4 november een lockworkshop gedaan het was heel leerzaam en gezellig. Leonie gaf heel goed uitleg en ze gaf alle hulp die nodig was. Ook handig dat je bij haar direct fornituren kon kopen die bij je machine passen.

Alles was goed verzord, bedankt.

 

Annemiek   /   18-10-2015

Beste Leonie, nadat ik een Toyota lockmachne had aangeschaft, dacht ik zo nu kunnen we beginnen.

Nee dus! Gelukkig werd ik via "zelfkledingmaken" erop geattendeerd, dat er hiervoor workshops worden gegeven. Gelukkig kwam ik bij jou terecht, met nog een aantal enthousiaste dames.

Geweldig! De manier waarop je het deed, het geduld, de kennis, de voorbereiding, het werkboek.

Chapeau! Ik ga proberen alles toe te passen wat ik geleerd heb.

Groetjes, Annemiek van Groenendael

 

Jeanne    /   5-4-2015

Hallo Leonie, ik wil je nogmaals bedanken voor de workshop van gisteren. Ik ben erg blij dat ik er aan heb deelgenomen, dankzij jouw rustige manier van uitleggen en geduld heb ik er heel veel van geleerd.

Met hartelijke groet, Jeanne

 

Carla van Achterbergh    /  30-1-15

Hallo Mevrouw Vos,

Een tijd geleden heb ik bij jullie het werkboek besteld , omdat ik toen net mijn (tweedehands) eerste lockmachine had gekocht. Ik woon vrij ver weg, dus vandaar het thuis doen van alle oefeningen.

Afgelopen week heb ik bijna het hele boekje doorgewerkt met ontzettend veel plezier. Wat een duidelijke uitleg van alle ins-and-outs! Het drie-draads werk, rolzoom en flatlock ga ik binnenkort uitproberen.

Hartelijk bedankt voor het maken van dit werkboek, Carla van Achterbergh

 

Joos van Gestel    /  27-11-14

Hartelijk dank voor je duidelijke info op mijn vraag naar aankoop van een lockmachine. Jammer dat er een wachtlijst is voor de naailessen, ik zou graag onder begeleiding willen werken, zodat ik ervan leer en voor betere afwerking kan zorgen.

 

Mirjam   /  22-11-14

Hoi Leonie,

Hartstikke bedankt voor de leuke workshop! Hoop gedaan en geleerd vandaag!

Groetjes, Mirjam.

 

Daphne Jansen   /  10-10-14

Hallo Leonie,

Bedankt voor de leuke en leerzame coverlock workshop. Eigenlijk zou ik iedereen die een coverlock machine koopt of heeft de workshop willen aanraden. In een korte tijd leer je veel over de mogelijkheden van de machine en hoef je er niet meer bang voor te zijn.

Groetjes, Daphne

 

Ingrid   /  7-10-14

Hallo Leonie,

Bedankt voor die leuke en leerzame lockmachine workshop. Ik heb er veel van geleerd en gebruik hem nu optimaal. Het was ook een gezellig groepje en lekkere koffie!

veel groetjes, Ingrid

 

Trudy   /  6-10-14

Nog bedankt voor de fijne dag. Het was een leerzame les. Wat een kennis en goede uitleg.  Voor een ieder met een lockmachine aan te bevelen.

Groeten Trudy Janssen

 

Janny   /  3-10-14

Dank je wel Leonie, voor de leerzame en gezellige workshop. Ik ga mijn lockmachine nu zeker meer gebruiken.

Janny

 

Hedwig Verburg   /  20-9-14

Na een leerzame en gezellige dag gingen we (mijn schoonzusje en ik) met een "vol" hoofd naar huis. Vol met informatie, oefeningen, miskleunen (daar leer je van!) en lekkere koffie. Onze lockmachines zijn gaan "leven" voor ons. We weten nu wat we (moeten en kunnen) doen.

Dank voor deze leerzame workshop! Carla & Hedwig Verburg

 

Marij Baks   /  24-4-14

Beste leonie. Bedankt voor de uitgebreide informatie over lock en cover machines. Ik ga er zeker wat aan hebben bij de aanschaf van een nieuwe machine . Je workshop lijkt me leuk en leerzaam om te doen. Je hoort nog van mij.

Vriendelijke groeten van Marij Baks

 

Vera   /  24-3-14

Hallo Leonie,

Ik wil je graag bedanken voor zowel de locker als de cover les.

Veel geleerd, het is een hemel van verschil nu ik weet wat  die machines allemaal kunnen. Bovenal  te weten dat je niet bang moet zijn aan de knoppen te draaien. Bij twijfel heb ik dan nog altijd de werkboeken  met  de oefenlapjes en instellingen. SUPER Een tripje van België naar Nederland meer dan waard.

Hartelijk dank en nog veel succes !!!  Vera

 

Yvonne de Jong   /  10-3-14

Ha Leonie,

Zaterdag 8 maart heb je bij ons de workshop voor de coverstitchmachine gegeven, wat een leuke dag! En net als bij de workshop voor de lockmachine hebben we ook nu weer veel geleerd!

Dat werkboek er bij is heel fijn, het is zo leuk om nu zoveel meer met de coverstitch te kunnen doen! Het patroonpapier werkt heel prettig, het is doorzichtig en toch stevig en soepel!

Hartelijk bedankt en veel succes!  Yvonne de Jong

 

Heleen   /  16-2-14

Dag Leonie,

Dank je voor de leuke, gezellige en hele goede workshop! Wat hebben we veel geleerd in 4.5 uur! Super met dat werkboek waarin je per onderwerp alle resultaten kunt plakken.

Heel veel succes met de volgende workshops, veel plezier.

Heleen

 

Rian   /  15-2-14

Bedankt voor de leuke en bovenal informatieve lockworkshop vandaag. Ik gebruikte mijn machine voornamelijk om een naad af te werken, maar dat was niet altijd even netjes, naar mijn zin. Vandaag heb ik echt de kneepjes van het locken geleerd en dankzij het werkboek houd ik ze ook bij de hand. Oja, wat ik ook helemaal super vindt, je bent ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf Centraal Station Den Bosch lijn 68 of 69 nemen en dan uitstappen bij halte Schanswetering (net voorbij de supercoop).

 

Sandra Le Quintrec Van Beek   /  28-12-13

Hallo Leonie

Ik wilde je even bedanken voor de hele leuke instructive les. Heb echt heel veel geleerd, mooi lesboek. heel gezellig en nog bedankt dat mijn nichtje er ook bij mocht zijn, een verrassing. Niets op aan te merken, ik kom zeker terug. Het patronenpapier bevalt prima.

Heel heel hartelijk bedankt , veel succes met jullie bedrijf,

Sandra uit Frankrijk

 

Helma Dunk   /  30-11-13

Hoi Leonie, vorige week zaterdag (23 nov j.l) heb ik bij jou de lockmachine cursus gevolgd. Ik heb hier al plezier van gehad. Goede instructies gekregen en een handig werkschrift. Er kan zoveel meer met een lockmachine heb, ik dankzij jouw workshop, geleerd. Helemaal top. Enne...ook blij dat ik bij jou de fuchsia lockgaren kon kopen.

Groetjes,    Helma, Oss

 

Dorothé Jansen   /  15-11-13

Beste Leonie,

Door omstandigheden duurde het wat langer voor ik er toe kwam om mijn aanbeveling voor je workshop coverstitch te schrijven. Net als bij de lockworkshop die ik lang geleden volgde leerde ik er mijn nieuwe machine temmen. Ik ga er nu veel gemakkelijker mee om. Ik heb er een blog over geschreven op http://djaktief.wordpress.com/2013/11/25/verstellen-en-ander-naaiwerk-deel-2/

 

Marjorie   /  24-11-13

Beste Leonie,

Gisteren bij jou de workshop gevolgd.  Je hebt echt verstand van alle merken! Het werkboek is goed duidelijk en de sfeer ontspannen bij de workshop. Een aanrader! Bedankt! Enne....de koffie is inderdaad heerlijk!

 

Saskia Menegatto   /  11-11-13

Leonie, ik heb laatst je workshop Lockmachine gevolgd, en ik heb er heel veel plezier van!

Nogmaals dank!

 

Mieke   /  11-10-13

Vandaag de lockworkshop gevolgd. Duidelijke uitleg, veel geleerd en ook nog leuk en gezellig!

Leonie, bedankt!!!

 

Corine   /  16-9-13

Ook ik heb beide workshops ( lock- en covermachine) afgelopen maand gevolgd. Wat heb ik veel geleerd. De cursus is echt een aanrader, zowel voor de onervaren als ervaren naaister. Allemaal handige tips en je leert echt je machine goed kennen. Verder heerst er een goede sfeer, is Leonie van alle markten thuis en wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Bedankt Leonie.

 

Linda   /  14-9-13

Beide workshops gevolgd bij Leonie (locken en coveren) en wat heb ik veel geleerd. Dank je wel Leonie voor de leuke, gezellige en leerzame dagen. Ik heb mijn lock/cover-machine nu echt goed onder de knie en kan er veel meer mee doen dan ik zonder deze workshops gedaan zou hebben. Ook de werkboeken zijn super handig en zullen nog vaak ingekeken worden om iets op te zoeken. Ik kan het iedereen aanraden om zo'n workshop te doen, ook als je al ervaring hebt.

 

Jacqueline   /  22-6-13

Bedankt voor de hele nuttige informatie die ik vandaag van je heb mogen ontvangen tijdens de lockmachine workshop!

Het werkboek is een aanrader!

 

Riny Zwaal Rucphen   /  29-5-13

Wat ben ik blij dat ik de coverworkshop gevolgd heb! Vooral het werkboek is fantastisch. Alle voorbeelden zijn gemaakt, het is vooral fijn dat je mijn steken controleerde en de standen van mijn machine aangepast hebt. Hartelijke bedankt voor de leerzame dag, het was ook erg gezellig!

 

I. Rasenberg   /  25-5-13

Bedankt voor de leuke coverlockcursus. Het is voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groet,   I. Rasenberg

 

Anita van Bommel   /  13-9-12

Beide workshops gevolgd in het verleden, heel veel geleerd en dankzij naslagwerk nog regelmatig baat bij deze lessen van Leonie.

 

Diana van der Haeghe   /  13-5-12

Ben speciaal van België gekomen om de workschop te volgen, heeel lieve dame en heel veel geleerd een echte aanrader, gewoon doen!

 

Claudia van Renen   /  10-3-12

Zojuist leuke workshop gevolgd over omgaan met je lockmachine, leuke ontspannen sfeer en prettige begeleiding. Niet duur en zeer leerzaam ook nog! Geen minpunten te benoemen.