Workshop locken / coveren

Lockworkshop / Coverworkshop

Volg bij Leonie Vos in Den Bosch de meest uitgebreide lockworkshop of coverworkshop die er bestaat!
Leer in een dag alle mogelijkheden kennen van je eigen lockmachine of covermachine. In de workshop leer je echt omgaan met je machine. Alle soorten steken komen aan bod en je krijgt veel handige tips. In de coverworkshop mag je ook oefenen met je biesgeleider als je wilt.
Wil je alle informatie en actuele data van de workshops ontvangen, stuur dan een mail of vul het contactformulier in.
De workshops worden gegeven door Leonie Vos, een dame met passie voor lockmachines!

De workshop is geschikt voor alle merken en soorten lock- en covermachines (ook combi-machines).

 

Je werkt in de workshop met ons cursus-werkboek waarin je de proeflapjes plakt en aantekeningen maakt. Dit is een handig naslagwerk, helemaal voor jouw machine. Deze werkboeken zijn geheel ontwikkeld en uitgegeven door ons zelf. Het is mogelijk een werkboek te bestellen om thuis zelf de workshop te doen. Bestellen via onze fournituren-webshop.


Inboud van het werkboek: onderhoud, naalden, garen, inrijgen, omgaan met de spanning knoppen, steeklengte, differentieel, aan- en afhechten, siernaad met dik garen, hoeken, elastiek, boordje aanzetten. Verder leer je met je lockmachine: omgaan met mesbreedte, twee-, drie- en vierdraads locken, rimpelen, band locken, flatlocksteek, rolzoom, blindzoom.

En je leert met je covermachine: 1,2,3-naalds coveren, over naden coveren, ronde rand zomen, riemlusje maken, kettingsteek, verschillende voeten en accessoires. Heb je zelf een biezen-aanzet-apparaat of andere accessoires/voetjes bij je covermachine, die mag je gerust in de les uitproberen. In het werkboek komen allerlei voeten en accessoires aan bod.


Een groeps-workshop in eigen atelier in Den Bosch is meestal op vrijdag, soms zaterdag, 10-15 uur. In de workshop komen max. 6 deelnemers.
Prijs: € 60,- per persoon. Bij reserveren doe je een aanbetaling van € 40,- in de webshop. In de les betaal je nog € 20,-. Als je het werkboek al hebt nog € 10,-.
De les is inclusief werkboek en alle materialen. Je eigen machine meebrengen. 

Een workshop duurt 5 uur. Binnen deze tijd krijgt niet iedereen het werkboek helemaal af. Het is een heel uitgebreid werkboek in twee delen, basis én gevorderden. Je kan het thuis afmaken of nog een keer terugkomen in een workshop.
Lockworkshop data in Den Bosch: 19 april, 24 mei, 6 juli, 13 september.
Cover workshop data in Den Bosch: 17 mei, 28 juni.
Reserveren gaat via de webshop. Dan zie je of er nog plaats is. Klik bovenaan deze pagina op de button voor data en reserveren. Heb je geboekt via de webshop dan is je inschrijving meteen definitief. Wel krijg je nog een mail met alle informatie over de lesdag.


Ik geef de workshops ook op locatie in het land, meestal op zaterdag, soms op vrijdag. Bijvoorbeeld in Bussum, Leiden, Den Haag, Middelburg, Lochem, Geldermalsen, Breda, Zaandam. Op locatie is de prijs hoger. Voor actuele data en locaties, mail naar leonievos@atelieravenir.nl.
Wil je liever privé les, dan kost de workshop voor 1 persoon € 120,-. Dit kan vaak op middagen door de week. Mail naar leonievos@atelieravenir.nl.

 

Wie weet tot ziens in een cursus of workshop, de koffie en thee staat klaar!
Groeten, Leonie

Leonie Vos
lockworkshop
lock werkboek

Atelier Avenir

Leonie Vos

Buitenpepersdreef 337

5231 HE Den Bosch


info@atelieravenir.nl

06-44734275


Meer info over actuele workshop data en locaties?

Mail me of vul het contactformulier in.

 Wij zijn lid van:

Beoordelingen

Contactformulier

 
 
 
 

Fenna    -    02-04-2024

23 maart heb ik de lock workshop gevolgd. Het was een erg fijne en leerzame dag! Leonie geeft iedereen de tijd en aandacht. Je kan vrij werken aan opdrachten en door het werkboek ook gemakkelijk onthouden! Mijn lockmachine ging helaas in de les kapot maar ik mocht meteen die van Leonie gebruiken. De les is een aanrader als je de lockmachine wil leren gebruiken!


Ineke    -    29-03-2024

Een aanrader!!!! Op een vriendelijke, heldere en geduldige manier legt Leonie alles uit om optimaal gebruik te kunnen - gaan - maken van je lockmachine (ongeachte het merk). Heel fijn ook dat er gebruik wordt gemaakt van een werkboek, waarin ook nog eens alle mogelijkheden helder worden uitgelegd zodat je eenmaal thuis een en ander makkelijk nog eens kunt nakijken. Veel dank nogmaals Leonie.


Miranda    -    29-03-2024

Afgelopen vrijdag 22/3/24 heb ik de coverlockmachine workshop gevolgd bij Leonie. Samen met een naaivriendin moesten we ruim 1 uur en 45 min ervoor reizen, maar dit was het zeker waard! Wat een kennis beheerst Leonie over allerlei machines, garens, naalden etc! Ik was al tevreden met mijn coverlock machine, maar ik kan er nu zoveel meer uithalen. Veel gedeelde kennis kan ik ook toepassen op bijv mijn lockmachine over garens. Leonie heeft ook veel verschillende tools en accessoires die je kunt uittesten op jouw machine en Leonie wist ook te vertellen waar we dit kunnen bestellen/kopen. Uiteindelijk was ik zeer blij dat ik een biasbanbegeleider heb kunnen uit testen, deze ga ik ook zeker aanschaffen.


Nelly    -    06-03-2024

Vorige week had ik een geweldig fijne dag bij Leonie! Samen met 5 andere dames. Ik had al jaren gewerkt met mijn “oude” lockmachine maar kon alleen maar naden afwerken verder niets. Nu heb ik een nieuwe en er is door de hulp van Leonie een wereld voor me opengegaan! Heel veel geleerd, ze is geweldig behulpzaam en geeft iedereen evenveel aandacht. Daarbij verwend met lekker veel koffie en koekjes. Iedereen voelde zich thuis! Of ik alles onthoud moet nog blijken maar dan ga ik zeker weer bij haar terug het is alleszins de moeite waard! Leonie bedankt voor deze bijzonder fijne leerzame dag!!


Jessy    -    05-03-2024

Afgelopen vrijdag de lockworkshop gevolgd. Een ontspannen en gezellig dagje waarin ik een heleboel geleerd heb over mijn eigen machine. Dat ding kan meer dan ik dacht.... en ik ook! Dank je wel Leonie


Floor    -    19-02-2024

Leonie, ontzettend bedankt voor jouw leuke en leerzame lock workshop vorige week. Jouw werkboek, persoonlijke aandacht en kennis (over alles lijkt het wel!) hebben echt super geholpen bij het wegwijs maken met mijn eigen lockmachine. Ik weet nu echt veel meer over de mogelijkheden van mijn lockmachine en de betekenis (en het resultaat) van alle instellingen. Hoewel ik mijzelf heb leren naaien op de naaimachine, zou ik dit echt niet zelf op dezelfde manier (en in één dag) kunnen aanleren op de lockmachine. Absoluut de investering waard! Dank daarvoor!


Cecile    16-02-2024

Ik heb door het volgen van de cursus een goed beeld gekregen van de lockmachine die ik wil kopen. Ik heb een lockmachine van Leonie geleend. Ik ben blij dat ik er nog geen had. Zo weet ik waar ik bij de koop op moet letten. De workshop was heel uitgebreid en heeft een fijn werkboek. Echt een aanrader voor mensen die meer uit hun machine willen halen.


Gemma    /    15-01-2024

12 januari een Lockworkshop gevolgd, eerst een stukje theorie daarna zelf aan de slag met het werkboek, onder het genot van koffie en wat lekkers. Duidelijke uitleg en veel nieuwe dingen geleerd. Leonie heeft echt antwoord op elke vraag, ik zou iedereen aanraden om bij haar een cursus te volgen!! Gr. Gemma


Van Beek    /    09-11-2023

Vorige week een workshop locker gedaan. Ondanks dat ik al 30 jaar een lockmachine heb toch veel geleerd. Leonie weet echt van elke machine zowat alles en kan dus iedereen helpen. De finishing touch heb ik nu ook onder de knie. Hele fijne les en lesruimte. Top Leonie


Annette    /    08-11-2023

Met een tweede hands lockmachine heb ik een lockworkshop gevolgd. Leonie geeft heel duidelijke uitleg hoe de lockmachine in elkaar zit. Enkele onderdelen die ontbraken mocht ik lenen zodat ik goed kon oefenen. Ze helpt (indien nodig) met inrijgen van de machine. Met het handboek kon ik zelf aan de slag in mijn eigen tempo. Als er iets niet duidelijk was kreeg ik extra uitleg. Leonie sluit goed aan op de deelnemers die verschilde van beginners tot ervaren. Het was heel gezellig om samen met anderen zo bezig te zijn, ieder voor zich maar tussendoor ervaringen uitwisselend, een hele gezellige en leerzame dag. Dankzij de workshop heb ik de lockmachine goed leren kennen, Het is ook heel fijn dat je materialen kunt kopen. Hierdoor kon ik thuis direct aan de slag en heb ik al mijn eerste t-shirt gemaakt. Met dank aan alle tips van Leonie is dat heel goed gelukt.


Ursula    /    08-11-2023

Onlangs een cover workshop bij Leonie gedaan. Er waren verschillende machines en ze wist van elke machine hoe hij werkte. Het boek doorgelopen en de testjes ingeplakt, zodat ik altijd thuis nog eens kan nakijken hoe het ook al weer zat. Perfecte ruimte en heel goede uitleg. Koffie, thee en wat lekkers meer dan voldoende aanwezig. We zijn in de watten gelegd. Mocht ik een nieuwe machine kopen ga ik zeker weer.


Lian    /    06-11-2023

Afgelopen 3 november heb ik de cursus locken gevolgd. Onlangs had ik een 20 jaar oude lockmachine aangeschaft. Ik heb geleerd om de machine echt goed te kunnen instellen. Ik vond het ook fijn om met een groepje van 6 personen dit te doen en je naaiervaringen te kunnen delen. Ik heb er veel van opgestoken!


Amanilca Koeiman    /    10-09-2023

In 1 dag een opfris workshop gedaan voor de lockmachine. Het is altijd fijn om bij een ander les te volgen al geef je zelf les. Het was gezellig en leerzaam. Deze workshop is zeker een aanrader, met veel liefde en passie werd de les overgedragen. Leonie gaf aandacht aan iedereen en legt alles heel duidelijk uit. Ik vond het heel fijn dat ik op eigen tempo in mijn boekje kon doorspitten. Youtube heeft veel info maar ik persoonlijk vind een workshop waar de docent aanwezig is veel prettiger. Heel erg bedankt Leonie.❤️


Saskia Elshof    /    27-07-2023

Vrijdag 21 Juli volgde ik met 3 andere dames de covercursus bij Leonie in haar Atelier. 1 mevr had haar Janome 1000 mee en de 2 andere dames en ik een machine van Babylock. Tafels waren zo gezet dat we tegenover en naast elkaar zaten. In het midden stapels kleine proeflapjes, tricot en katoentjes. Dacht ik toch dat de covermachine alleen gericht was op tricot, foutje dus, en gelukkig maar want er kan veel! Net als bij de overlockmachine, blijf je je naaimachine ook gebruiken, wat ook daar, met bepaalde oefeningen duidelijk werd. Vroeger zigzagden we de afgeknipte randen en bij sommige naaimachines zit er een soort locksteek waarmee dat ook kan. Maar mocht je een lock kunnen kopen, een nieuwe of een occasion dan weet je écht waarom ze zo mooi afwerken! Wel even de cursus overlocken doen bij Leonie😊
De Covermachine...het gevoel 'nice to have' is bij mij overgegaan in het echt willen gaan gebruiken...dus deze machine kreeg ik van mijn man...we zitten nu nog- op- brood- en- water- en missen beiden, een rib uit ons lijf🥴. Hier ook de cursus voor willen want 'de baas' over deze machine worden is wel een must. Alles werd goed uitgelegd en we werden ook voorzien van een mooi werkboek waar de opzet ook zo is met de overlockcursus. (Deze volgde ik bij mijn lerares vd Modevakschool Cathilda die ook het boek van Leonie hanteert)
Deze werkboeken van Leonie zijn fijn om samen met haar te doen want dat heb je wel echt nodig, vind ik. Zal vaak mijn gebruiksaanwijzing en mijn werkboek van Leonie gaan gebruiken want je wilt immers een mooi resultaat. Ben echt blij deze cursus te hebben gevolgd. Een aanrader want zónder.....ben je voorzichtig...tikje bangig wellicht, mét? Ben je de baas erover..ja zo werkt dat gewoon.


Edith Janssens    /    26-07-2023

In één week tijd heb ik zowel de workshop over de lockmachine als de coverlock gevolgd. Heb van beide veel geleerd en ben wel over mijn “machine-angst” heen denk ik. Zowel de machines als de toepassingen zijn mij een heel stuk duidelijker geworden. Ik kan de workshops van Leonie van harte aanbevelen want welke machine je ook hebt, zij weet hoe die werkt. Je gaat naar huis met heel wat meer kennis en met een handig werkboek om alles nog eens na te lezen.


Els de Zanger, uitvaartbegeleiding    /    20-07-2023

In mei heb ik een workshop gedaan voor de coverlock. Veel geleerd, alles kon je uitproberen, Leonie is vakkundig, geduldig en het is ook gewoon gezellig. Een aanrader als je meer uit je machine wil halen. Jammer dat 100 km een beetje ver is om bij haar op naailes te gaan.


LP    /    17-07-2023

Door een vrijgekomen plaatsje kon ik toch snel meedoen aan de lock workshop. Ik heb mijn eigen lockmachine goed leren kennen. Heerlijk in mijn eigen tempo het (uitstekende!) werkboek volgen, met een geduldige juf Leonie die alle tijd voor de individuele cursisten nam. Veel te veel voor één dag, dus ik kom na een paar maanden oefenen gewoon nog een keer terug om nog meer te leren. Een aanrader!


J. vd V.    /    23-05-2023

Ik kan de workshop lockmachine iedereen die een lockmachine heeft van harte aanbevelen! Ik had mijn machine al een tijdje en had tot dan toe
al mijn informatie gehaald uit de handleiding en youtube, dus vond dat ik best wat wist. Maar tijdens deze workshop ging er een wereld voor me open! Omdat je alles ook even uitprobeert op je eigen machine leer je die ook veel beter kennen. Het handboek is duidelijk en overzichtelijk en gebruik ik ook thuis nog regelmatig. Leonie legt alles duidelijk uit en is daarnaast ook gewoon een heel leuk mens. Ik heb dan ook niets dan goeds te zeggen over deze workshop. Mocht iemand twijfelen: DOEN!


Jitske Brand    /    31-05-2023

Vrijdag 26 mei de workshop Coveren gevolgd. Fijne dag gehad met 5 medecursisten en veel opgestoken. Leonie is een rustige, vriendelijke, behulpzame en vooral ook een kennisrijke docente. Praktische begeleiding en uitleg, even een helpende hand bieden, ruimte voor alle vragen die je wil stellen zorgen er voor dat je goed doorwerkt en het leuk hebt. Volgende week ga ik terug voor de lockworkshop en ik heb er nu al zin in.


Paula Peters    /    21-03-2023

Vrijdag 16 maart de workshop locken gevolgd bij Leonie. We waren maar met 2 personen, dus alle aandacht gekregen. Voorzien van koffie en lekkers, heb ik veel geleerd en extra tips gekregen. Ik heb zelf nog helemaal geen ervaring met de pas gekochte machine, dus alles was heel leerzaam. Ik vind het een aanrader omdat je de machine moet leren kennen en problemen zelf moet kunnen oplossen. Maar veel oefenen thuis is ook nog nodig natuurlijk. Bedankt Leonie


Hannie    /    28-01-2023

Afgelopen vrijdag de coverworkshop gevolgd bij Leonie. Net als de workshop lockmachine die ik een paar jaar terug volgde, was dit ook weer een zeer goed bestede dag! We waren maar met 2 cursisten agv enkele afzeggingen, voor ons een voordeel. Eerst wat nuttige kennis toegevoegd gekregen en vervolgens aan de slag. Mijn grootste behoefte was het werken met een bandgeleider, wat mij thuis maar niet goed lukte. Leonie heeft veel aandacht besteed aan de juiste instellingen met uiteindelijk een bevredigend resultaat. Ik ben daar blij mee en ook met de extra informatie waardoor ik de machine beter begrijp en dus meer controle heb. Bedankt voor de leerzame en relaxte dag!


Carla   /    18-01-2023

Cursus omgaan met je lockmachine gevolgd bij Leonie. Een hele ervaring, wist niet dat je vele dingen meer kon met je locker dan alleen afsnijden, locken en rimpelen. Met voetjes die er tegenwoordig bijzitten of kan kopen, zijn de mogelijkheden nog beter. Leonie legt alles rustig uit en kijkt of help je mee als je ergens mee zit. Het werkboek is een goede back up als naslagwerk, hoe ging het ook alweer of ziet het eruit. Raad iedereen het aan om zeker zo’n cursus te doen, zo dat je meer uit je machine kan halen. En niet steeds je boekje door moet lezen, waar ik zelf moeite mee heb en soms ook geen zin in. Voor coverlock machine kan je ook bij haar terecht, die doe ik binnenkort.


Loes    /    10-10-2022

Heb heel veel opgestoken van de workshop lockmachine. Het is heel fijn om zelf op je eigen lockmachine, aan de gang te gaan. Je eigen werk plak je in je werkboek, en je kan voor jezelf aantekeningen erbij schrijven. Het was TOP. Een aanrader voor iedereen die met een lockmachine werkt.


Moniek    /    10-10-2022

Heel fijne en leerzame dag gehad bij de workshop lockmachine. Leonie legt het duidelijk uit en er is ook genoeg ruimte voor vragen. Nu heb ik een mooi overzicht om op terug te vallen en ik ben klaar voor allerlei projecten op de locker. Zo veel beter dan thuis zelf rommelen met behulp van filmpjes online!


Conny    /    29-03-2022

Ik heb vrijdag de cover workshop gevolgd bij Leonie, we waren met 4 personen. Dit was echt heel leerzaam en leuk. Heel relaxed legt Leonie eerst de theorie uit en daarna ga je in je eigen tempo zelf aan de slag met het werkboek, en is Leonie er voor de vragen. Ik zal mijn Coverlock nu optimaal kunnen gebruiken, met heel veel plezier, dus top! Heel blij mee. Dankjewel Leonie


Sija    /    28-03-2022

Geweldig de kennis die we hebben gekregen tijdens de workshop over de coverlock machine! We namen onze eigen machine mee, eerst kregen we uitleg in het algemeen daarna konden we naar je eigen kennis de lessen uit het werkboek maken. Echt perfect!! Er kan veel meer mee wat ik niet wist. Ook het werkboek is een geweldig goed uitgewerkt en heel duidelijk naslagwerk. Ik kan deze workshop van harte aanbevelen en ik ga terug voor de workshop over de lockmachine!


Marijke    /    22-03-2022

Vrijdag jl de workshop gevolgd en dat heel fijn op mijn eigen machine. Je eigen machine voelt vertrouwder en nu kan ik er beter mee overweg. Nu weet ik wat ik wel, maar ook wat ik er niet mee kan. Eerst deze en dan de covermachine en terug naar Leonie. Gezellig, leerzaam en duidelijke uitleg. Dank, Leonie


Wilma    /    13-03-2022

Paar weken geleden heb ik de workshop coverlock gedaan. Ik werk daar al een paar jaar op, gaat op zich heel aardig maar regelmatig last van steken overslaan; irritant. De workshop heeft me zeker geholpen daarbij. Veel handige tips en hulpmiddelen, en het systematisch toepassen van een aantal mogelijkheden hebben me veel meer het gevoel gegeven dat ik de machine en zijn mogelijkheden ken; ik kan er meer mee spelen en dingen aanpassen waar nodig. En dat in relaxte sfeer; leuk dagje. Binnenkort wil ik ook voor de overlock. Eigenlijk nooit problemen daarmee, maar wie weet welke opties ik nog niet ken.


Jacqueline     /    09-03-2022

Hele fijne coverlock workshop gehad, fijne sfeer, het werkboek is overzichtelijk en Leonie legt het heel goed uit. Goede tips gehad en met meer vertrouwen kan ik nu met mijn coverlock werken.


I. Noordhoff    /    17-01-2022

Met zweet in m.n handen ging ik afgelopen zaterdag (15 -1-2022) naar de cursus voor de lockmachine. Ik kan redelijk met een gewone naaimachine overweg, maar toen ik een lockmachine van mijn dochters kreeg raakte ik in paniek. De beschrijving bij m'n machine is een ramp en enige you tube filmpjes later was ik zeker niet gerust gesteld. Leonie stelde mij gerust en het was enorm leerzaam. Heel veel geleerd. Het werkboek is geweldig, omdat je je eigen proeflapjes erbij plakt. Heb gisteren nog ff alles doorgenomen en geoefend. Ik ben zeer goed opweg geholpen. Leonie vind geen vraag te gek en legt het prima uit. Kortom als ik dit onder de knie heb ga ik zeker nog voor de gevorderde cursus.


Ingrid    /    15-12-2021

Ik heb op 10 dec de coverlock workshop gevolgd. Diverse oefeningen heb ik kunnen doen, zoals bv hoekjes naaien met de coverlock. Niet alleen geoefend, maar Leonie had ook goede tips over garen en naalden. Ben zeer tevreden, het was erg nuttig.


Melaniefjes    /    07-12-2021

Weer een hele fijne gezellige dag gehad. Ik heb rustig maar vooral grondig mijn overlock leren kennen! Door een mooie uitleg zowel van Leonie als vanuit haar werkboekje, ik noem het vanaf nu mijn spiekboekje! :) Zeker een aanrader!!!


Daniëlle    /    03-12-2021

Nogmaals hartelijk dank voor je leerzame workshop Je geduld en duidelijke uitleg vond ik erg fijn. Je hebt een uitstekende didactische stijl. En de koffie en thee smaakten  prima. Ook je informatieve mails tevoren waren erg prettig om te ontvangen!  Fijn weekend.

Hartelijke groeten, Danielle


Margreet    /    27-10-2021

Vrijdag heb ik een coverworkshop gedaan bij Leonie. Ik had zelf al wel een en ander uitgeprobeerd maar heb toch nog veel nuttige tips gekregen om nog mooier werk te maken en mijn machine nog beter te leren kennen.


28-10-2021

Je cursus heeft me heel erg geholpen; ik heb er ein-de-lijk vertrouwen in dat ik de machine zelf kan inrijgen en aan alle knoppen mag draaien. Sterker nog, dat durf ik niet alleen bij de coverlockmachine maar nu ook bij de overlockmachines waarmee ik geen cursus heb gevolgd. Er was mij stevig ingepeperd dat ik niets aan de instelling mocht veranderen. Intussen heb ik twee kledingstukken afgewerkt met de coverlock (zomen en taille-elastiek ingestikt) van donkerblauwe jeans en pistache viscose tricot. Dus ook alles twee keer opnieuw ingeregen en de spanning aangepast. Op de cursus krijgt iedereen aandacht en er is voldoende tijd. Je kunt er zelf uithalen wat je nodig hebt. Ik kom vast nog eens terug voor deel 2 of met een overlockmachine. De tips voor allerlei handige fournituren en hulpjes en overzichten met informatie zijn ook super!


Melaniefjes    /    26-10-2021

Een zeer leerrijke, aangename alsook gezellige dag gehad om mijn coverlock beter te begrijpen. Weer heel wat bijgeleerd over mijn machine waarmee ik soms letterlijk en figuurlijk in de knoop kwam te zitten. Binnenkort nog een workshop overlock er bovenop... dan heb ik een mooie basisi/verdieping achter de kiezen. Ik kijk er alvast met veel plezier naar uit!


Francis    /    20-10-2021

Wat ben ik blij dat ik deze workshop heb gedaan. Was erg leuk en gezellig. Leonie legt alles heel rustig en duidelijk uit. Helpt ook iedereen. Ze heeft zo veel kennis van de machines. En ook leuk dat je een werkboekje krijgt die je zelf gaat invullen met de verschillende steken op een proeflapje. Kun je het mooi thuis nog verder oefenen. Bedankt Leonie !!!


Sandra Hommerson    /    19-10-2021

Ik heb de lockworkshop gevolgd, het was heel leerzaam en Leonie is een geduldige lerares die alles weet en ervoor zorgt dat je zelf aan de slag kan met je machine. Ik heb weer helemaal zin om kleding te gaan maken.


09-09-21

Heb nu mijn derde overlock machine. Bij mijn vorige had ik een CD rom. Bij die van nu niet. Ik liep al vast bij het inrijgen van de tweede draad. Ik ben heel blij dat het verkooppunt mij naar Leonie verwees. Ik heb heel veel geleerd in de workshop. Ben tevreden dat ik ervoor gekozen heb. Sowieso een aanrader voor iedereen die een overlock machine aanschaft. Bedankt.


Myrthe Strik    /    05-09-21

Ik heb een workshop voor de coverlock gevolgd bij Leonie. Ze heeft al heel veel workshops gegeven en dat merk je goed! Ze heeft veel verstand van zaken en helpt je goed. Goede workshop met voldoende begeleiding. Daarbij heel handig dat ze veel benodigdheden zelf verkoopt zodat je thuis meteen verder kan!


Mireille    /    05-09-21

Afgelopen vrijdag een lockworkshop gevolgd met twee vriendinnen. We hebben echt zoveel geleerd. In eerste instantie al de machine goed instellen. Daarna door naar wat je ermee kan. Dat is echt super fijn! We gaan nog verder in het boek met zijn 3e. We hebben er al zin in om te ontdekken wat er er nog meer mee kunnen. Dankjewel Leonie


Patty    /    05-09-21

Ik wist niet wat me te wachten stond, ik heb de lockmachine van mijn moeder geërfd, die vorig jaar is overleden. Ik ben zeer tevreden met de workshop. En petje af Leonie, je hebt veel kennis van verschillende merken lockmachines, of ze nu nieuw zijn of 30 jaar oud, veel geduld en legt alles heel goed uit. Bij mij duurde het lang voordat ik de garens ingeregen had, en dacht nog waar ben ik aan begonnen! Maar na een gevecht met de garens op de juiste posities te plaatsen, met Leonie hulp uiteraard, ging de rest na wat oefeningen naar tevredenheid! Best goed al zeg ik hetzelf! Nu vaak oefenen en het boek afmaken, zo niet dan zie je mij weer ☺️. Ik ben heeeel blij dat ik de workshop toch heb gedaan en zeer zeker aan te raden! Hartelijk Dank Leonie!


Sylvie    /    27-07-2021

24 juli heb ik een lockworkshop bij Geweldig Goed in Bussum gevolgd onder leiding van Leonie Vos. Na een rampmachine gehad te hebben durfde ik met mijn nieuwe machine eigenlijk niets, niet eens (opnieuw) inrijgen. De machine werd daarom nauwelijks gebruikt. Daar moest wat aan gebeuren en stuitte ik op een lockworkshop van Leonie. Met het eerste gedeelte theorie werd mij al een hoop duidelijk. Daarna lekker zelf aan de slag. Alle draden doorgeknipt en ingeregen, geen probleem met hulp van Leonie. Geen moeite is haar te veel, ze heeft veel tips en weet op alle problemen wel een oplossing. Mooi naslag boekje (handig en overzichtelijk) gemaakt en thuis mee verder gegaan. Helaas niet aan het gevorderden gedeelte toegekomen, maar misschien nog leuk om nog een keer naar een workshop te gaan!

De workshop heeft mij helemaal enthousiast gemaakt om er mee verder aan de slag te gaan. Dankjewel!


Feya Zweers    /    12-07-2021

Ik vond de lockmachine workshop van Leonie heel erg fijn. Het was echt leerzaam en ik gebruik nu dagelijks veel technieken die ik in de cursus geleerd heb. Zo werk ik nu rokjes en jurkjes regelmatig af met een rolzoom. Ik raad iedereen deze cursus aan, want een lockmachine is meer dan alleen professionele afwerking.


Jeanne van Dongen    /    16-06-2021

Leonie, bedankt voor de les die ik bij je gevolgd heb. Ik heb veel geleerd en de manier waarop is zo fijn dat je thuis voor jezelf alles weer kunt herhalen en heel duidelijk is. Echt aan te raden.


Corrie van den Broek    /    28-05-2021

Hallo Leonie Ik wil je nog bedanken voor de fijne lock-les die ik bij je gedaan heb. Ik heb er ontzettend veel aan, heel veel mogelijkheden uitgeprobeerd met de lockmachine, en ook voor mij in begrijpelijke taal. Ik ben niet meer zo piep jong meer en neem het niet meer zo snel op. Vandaar ook het fijne boek erbij, kan alles weer opzoeken nogmaals BEDANKT.


Francis van Tilborg     /    10-04-21

Veel geleerd op de covercursus. Mooi naslag boekje gemaakt wat ik thuis verder afgemaakt heb .Zeer leerzaam geweest.


Andrea    /    20-04-2021

Samen met mijn vriendin hebben we vrijdag 16 april de workshop voor de lockmachine (Bernina 460 hebben we beide) gevolgd bij Leonie. Het was een ontspannende dag en Leonie nam alle tijd om alles rustig uit te leggen en voor te doen. Wij zijn al ervaren lockmachine gebruikers, maar toch hebben we veel nuttige tips en trucs geleerd van haar. Het heeft mij meer vertrouwen gegeven om ook te spelen met de draadspanningen en ook voor het inrijgen waar ik eerder altijd moeite mee had. Het is ons gelukt om deel 1 en deel 2 helemaal af te krijgen in 4,5 uur. Geen moeite is Leonie

te veel, er is ook voldoende ruimte om op afstand veilig te werken. Ik raad iedereen deze workshop aan, ook als je alleen maar recht toe recht aan lockt.  (vorig jaar had ik al de workshop voor de coverlock gedaan, ook een aanrader overigens...) Ik heb er weer veel energie en nieuwe ideeen opgedaan! Groeten, Andrea


D.G.    /    12-04-2021

Hele leuke coverworkshop gevolgd bij Leonie. Veel geleerd. Was echt een uitje in deze Coronatijd!


T.M.    /    31-03-2121

Een leuke, leerzame workshop. Ik heb na het aanschaffen van een lockmachine het apparaat nauwelijks gebruikt. De workshop heeft me helemaal enthousiast gemaakt om ermee aan de slag te gaan. Leonie legt op een prettige, rustige manier uit. Ze geeft ook veel interessante tips. Het werkboek is heel plezierig: handig, overzichtelijk en leuk om het tijdens de workshop aan te vullen met je zelfgemaakte proeflapjes.


L.W.    /    30-03-2021

Op donderdag 11 maart jl heb ik een lockworkshop gedaan bij Leonie. Omdat ik snel wilde beginnen had ik gekozen voor een prive workshop. Dit was geweldig, Leonie legt alles goed en rustig uit en neemt de tijd voor je als er iets niet meteen lukt. Hierdoor heb ik veel geleerd en er is me veel duidelijk geworden, door het ook echt te doen. Nu “durf” ik thuis veel meer te experimenteren met mijn lock machine en dat was uiteindelijk het doel!

Ik zal zeker nog vervolg cursussen gaan doen en ik weet nu waar ik terecht kan als ik onverhoopt toch mocht vastlopen.

Groetjes L.W.


Resi    /    15-12-2020

De workshop was geweldig. De informatie die ik heb gekregen tijdens de workshop heeft heel goed geholpen met het leren kennen van mijn lockmachine en begrijpen wat ik precies fout deed tijdens het inrijgen, waardoor mijn lockmachine tot afgelopen zaterdag nooit goed heeft gewerkt.

Ik kan dan ook iedereen deze workshop ten volle aanbevelen. Je krijgt meer dan waar voor je geld.


Nanda    /    14-12-2020

Afgelopen weekend workshop "Lockmachine" gevolgd. Heel duidelijke uitleg, Leonie is heel kundig en rustig en heeft de tijd voor iedereen. Zodra je begeleiding nodig had, stond ze voor je klaar. Zij is heel kundig met alle machines, en kent precies de werking. Dus heel fijn! Het was een erg gezellige dag, en heel leerzaam. Ook de mails van te voren zijn geweldig. Je weet precies waar je aan toe bent. Super bedankt Leonie, en tot snel! Ik kom nog terug voor de coverlock cursus!


Lianne    /    02-12-2020

Afgelopen weekend een workshop "Lockmachine" gevolgd. Het was een prettige workshop. Als je iets miste aan materiaal was dat aanwezig. Leonie geeft rustig en duidelijk uitleg. En vervolgens het zelfstandig werken in het duidelijk werkboek was prima te doen, met de begeleiding van Leonie.

Als volslagen leek met een lockmachine, ben ik na de cursus een enthousiaste gebruiker geworden.


Maaike Dejonckheere    /    08-11-2020

Duidelijke informatie vooraf wat inhoud van de cursus betreft.  Week vooraf nogmaals een reminder. Je voelt je welkom. Duidelijke route beschrijving Hartelijke ontvangst met koffie. Bezetting corona proo.f Duidelijke instructie wanneer mondkapje te dragen.
Les: Uitgebreide algemene instructie lockmachine. Uitleg gebruik werkboek. Iedereen kreeg de kans in eigen tempo de opdrachten af te werken. Goede individuele instructie. Lerares heeft kennis van zaken en geeft in begrijpbare taal uitle.g Geeft duidelijke tips. Lerares slaagt erin iedereen op zijn gemak te stellen. Geen opdringerigheid. Locatie klein maar met 4 cursisten prima. Koffie/thee / koekjes vrij te nemen. In een ontspannen sfeer veel geleerd. Een aanrader voor iedereen die net wat meer uit de lockmachine willen halen dan de basis aflocken. Het was een zeer nuttige ochtend die ik niet had willen missen, met een gevoel: hé wat heb ik veel geleerd!!!!!!


Susanne Rijnen    /    08-11-2020

Dag Leonie, ik wil even een woordje tot jou richten. Afgelopen vrijdag de lockcurcus gedaan bij jou . En in één woord het was top! Fijne omgeving (waar je hebberig van wordt 😊), heel duidelijke uitleg! Je kunt volop vragen stellen met een duidelijk antwoord retour. Veel tips gekregen. En je kunt in je eigen tempo aan de slag. Sinds juni heb ik een nieuwe lockmachine en heb in die les de lessen 1 en 2 voor gevorderde kunnen doen, zonder te haasten. En wat nu ook belangrijk is Corona proef. Voldoende ruimte om fijn te werken. En je kon zoveel koffie en thee pakken als je wilt met wat lekkers erbij. Leonie verdient een dikke, dikke pluim 👍🏽👌👏🧵✂️


Anneke ten Brink    /    08-11-2020

Ontzettend veel geleerd bij deze lockworkshop. Leonie is heel deskundig en kan de kennis goed overbrengen. De sfeer was heel plezierig en de tijd vloog voorbij. Omdat er te weinig tijd was om het hele werkboek door te werken heb ik me meteen opgegeven voor een volgende workshop.


Hennie van den Hanenberg    /    10-10-2020

Onlangs kocht ik na lang wikken en wegen toch maar een lockmachine. Ik ben bijna 70, had nog nooit gelockt, maar hoopte het toch nog te kunnen leren. Bij Leonie ingeschreven en vervolgens de cursus bij haar gevolgd. Wat ben ik blij dat ik bij haar de workshop heb gevolgd. Ik had een fantastisch gezellige, leerzame dag bij haar. Duidelijke uitleg en erg ontspannen sfeer. Wat ben ik blij aan dit "lockproject" te zijn begonnen. Met haar uitleg moet ik een heel eind komen....


Marja Zorge    /    21-09-2020

Voor de tweede keer naar Den Bosch getogen. Een heerlijke dag, veel gedaan en weer veel geleerd. Meteen ook hulp van Leonie bij het repareren van een rok waar ik per ongeluk in had geknipt. Een prachtige rolzoom en de rok is weer als nieuw. Uiteraard ook weer wat spulletjes gekocht.

Een echte "snoepwinkel" voor mensen die van naaien houden. Bedankt Leonie. Groet, Marja


Rebecca van der Vaart    /    07-09-2020

Afgelopen zaterdag een heel fijne coverlockworkshop gevolgd bij Atelier Avenir. De coverlock had ik al even, maar het lukte niet zoals ik het wilde en de machine bleef teveel ongebruikt staan. Leonie begon met een duidelijke uitleg van de theorie, die voor mij gelijk al enkele vragen beantwoordde. Daarna zijn we zelfstandig aan het werk gegaan, fijn om lekker dingen uit te kunnen proberen en daarbij al je vragen te kunnen stellen, op weg geholpen te worden bij moeilijke dingen. Het was een heel nuttige, leerzame workshop.


Elise en Erica    /    07-09-2020

Afgelopen zaterdag 5 september samen met mijn dochter, voor een workshop Coverlock bij Atelier Avenir geweest. Nooit geweten dat we zoveel met deze machine konden doen. We waren dan ook heel blij dat we deze workshop gevolgd hebben. Anders hadden we nooit zoveel uit de machine kunnen halen. Leuk les gekregen in een mooi lokaal, met alle ruimte en aandacht. Ieder kon op zijn eigen tempo werken en specifieke vragen stellen. Leonie bedankt!


Greta van Sleeuwen    /    21-07-2020

Voor 't eerst een lockmachine gekocht en kreeg te horen dat ik een workshop kan bijwonen bij Leonie Vos. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt en heb tot nu geen spijt gehad dat ik een het gedaan heb. Wat heb ik tocht veel geleerd van Leonie. Ze heeft geduld en legt ons goed uit en de tijd gaat snel voorbij. De volgende afspraak is voor de tweede deel van 't werkboek. Veel plezier gehad. Top dag!


Janneke Bragt    /    21-07-2020

Ik heb 35 jaar gewerkt op een Riccar lockmachine. Deze machine kan alleen maar afsnijden en afwerken, een vervanger voor de zigzagsteek. Omdat ik een rolzoompje moest maken heb ik van een vriendin een lockmachine geleend. Toen was ik verkocht. Daardoor besloten om een nieuwe lockmachine aan te schaffen. Daar werd aangeraden om een cursus te doen bij Leonie Vos. Ik heb hier heel veel geleerd, allerlei steken en foefjes. Ik heb al een paar tricotstofjes gekocht om het een en ander uit te proberen. Mijn liefde voor naaien is weer helemaal terug.

Leonie, bedankt voor je leerzame cursus.


Hetty    /    20-07-2020

Op de valreep heb ik afgelopen 3 juli meegedaan aan de “Workshop Lockmachine” bij het atelier van Leonie in Den Bosch. Ik had al bijna een jaar geleden een lockmachine aangeschaft maar nog nooit gebruikt. Tijdens deze zeer goed voorbereide workshop door Leonie, hebben wij in 1 dag de basis geleerd om zelfstandig verder aan de slag te kunnen. Deze workshop kan ik iedereen aanraden, je kan op je eigen niveau/tempo werken. Ik had jaren niets meer achter een machine gedaan. Deze workshop heeft mij extra gemotiveerd om het naaien weer op te pakken. Ik ga zeker ook andere lessen bij Leonie volgen. Het is trouwens ook super handig dat je alle benodigde materialen ter plekke kunt aanschaffen.


Fieke Suilen    /    14-07-2020

Zaterdag 10-07 een worshop coverlook gedaan bij Leonie. Mooie ruimte waar in alle rust een duidelijke uitleg werdt gegeven, en veel bruikbare tips gekregen. Echt een aanrader om je machine nog beter te leren kennen.


Marja Zorge    /    09-07-2020

Ik heb genoten van de lockmachine cursus bij Leonie. De tijd vloog voorbij. Een aantal jaren geleden kreeg ik van mijn man een lockmachine. Ook na aanschaf van een boek kreeg ik het niet voor elkaar met de machine te werken. Na lang zoeken de cursus in Den Bosch bij Leonie gevonden. In no time had ik, dankzij de duidelijke uitleg van Leonie, door hoe het inrijgen moet. Daarna geoefend met veverschillende stoffen, steken en mogelijkheden. Na afloop direct een afspraak voor een tweede keer deze cursus gemaakt. Een echte aanrader! Dank je wel Leonie!


Marion de Wit    /    06-07-2020

3 Juli een leerzame lockworkshop gehad samen met mijn collega. Zoveel geleerd hoe een lockmachine werkt en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Dit was voor mij de 2 x dat ik de workshop heb gevolgd. En ik moet zeggen daar heb ik echt veel aan gehad, zeker de 2e x Veel verschillende steken en mogelijkheden onder de loep genomen. Leonie legt alles erg goed uit. Ik kan het iedereen aanraden. Leonie nogmaals bedankt en veel succes!! Groetjes, marion


Yvonne Berden    /    02-07-2020

Super leerzame overlockcursus gedaan bij Leonie. Leonie bereidt alles heel zorgvuldig voor, mooi werkboek gekregen waarin je thuis verder kunt werken. Hele mooie ruimte en met de door Leonie getroffen voorzorgsmaatregelen prima te doen in COVID-19 tijd. Aanrader voor iedereen met een lockmachine ongeacht model of bouwjaar.


Wil    /    30-06-2020

Hoi leonie, was een heel prettige, leerzame workshop. Alle ruimte voor vragen en tijd genoeg om rustig te werken. Je hebt vooral mijn koud watervrees weggenomen en ik heb de zondag erna heerlijk gewerkt op mijn lockmachine. Nogmaals dank en het was zeker de moeite waard.


Elly   /    29-06-2020

Ik heb met veel plezier de lock workshop gevolgd. Super fijn om het theorie gedeelte gelijk te oefenen en het werkboek door te werken. Het werkboek heb ik thuis al weer als handleiding er bij gepakt. Leonie legt alles heel rustig uit. Wellicht volgen er andere cursussen bij haar in de toekomst.


Anne Jitske    /    01-04-2020

Beste Leonie, net voor de corona crisis heb ik bij jou de Lock cursus gedaan. Ik was net oma geworden en het had niet beter uit kunnen komen. Toen ik mijn machine kocht raadde de verkoper me aan nergens aan te komen. "hij staat goed ingesteld, nergens aankomen!" Leonie jij hebt me aan alle knoppen laten zitten, nu ken ik mijn machine en al haar mogelijkheden. De Lock staat roodgloeiend, ik heb een hele berg lakentjes, moltonnetjes, spuugdoekjes enz. gemaakt. Ik kan iedereen met een lock machine deze cursus aanraden, voor mij is mijn relatie met mijn machine er zò door opgeknapt.


Lian    /     11-03-2020

Voor de tweede keer de locker workshop gevolgd, met een nieuwe machine. Zoals altijd weer een uitstekende uitleg in een relaxte sfeer. Het werkboek is duidelijk en aan het eind van de workshop heb je een persoonlijk naslagwerk voor je machine. Een absolute aanrader!


Josien Hokken    /    08-03-2020

Veel geleerd, de rustige en duidelijke uitleg, haar vakkennis, ook de mogelijkheid om fournituren e.d. aan te schaffen, kortom het is een AANRADER een adres om zeker te onthouden en door te geven. Dat een Lockmachine zoveel mogelijkheden heeft, had ik geen idee van. Nu met veel plezier veel gaan oefenen........ Leonie bedankt!!!!


Kaatje    /    08-03-2020

Ik heb twee keer de lock workshop gevolgd (tweede keer met nieuwe machine), en de coverlock workshop. Superblij met wat ik geleerd heb.

De ruimte is wel een beetje krap werken met 6 mensen.


Cherrylyn Ton    /    12-11-2019

Op 8 november de coverlock workshop gedaan veel opgestoken.Dde tijd was zo voorbij ik was nog niet klaar om naar huis te gaan. Ik zou graag een vervolg volgen. Coverlock deel 2. Nogmaals bedankt


Anja     /    11-11-2019

Een leerzame dag met een vooral duidelijke en rustige uitleg, waarbij je in een paar uur veel te weten komt over de werking van en de werkwijze bij het gebruik van een coverlock machine. Ik denk dat ik in het voorjaar weer een keer een andere cursus ga doen.


Dita de Winter    /    04-11-19

Op 2 november heb ik deelgenomen aan de workshop voor de coverstitch machine en ik ben bijzonder tevreden met het resultaat. Ik had aanvankelijk bepaalde reserves ten opzichte van mijn machine. Tijdens de workshop ben je met maximaal 8 mensen bezig in een prettige omgeving en atmosfeer. Iedereen moet of wil het nodige leren en dat gaf mij het nodige vertrouwen in een goed resultaat. Het werkboek is erg duidelijk en een goed naslagwerk. Ik ben al bezig de rest van de opdrachten af te maken en ik ben er van overtuigd dat ik met veel meer plezier gebruik ga maken van mijn machine. Leonie, bedankt voor de waardevolle workshop.


Lindy Wirken    /    22-10-2019

Afgelopen week een workshop omgaan met de lockmachine gevolgd bij Leonie. Nooit geweten dat je zoveel met een lockmachine kon doen, ik heb veel geleerd en ben een stuk wijzer geworden om de machine te gebruiken. Leonie heeft er echt veel verstand van, zij is ook erg vriendelijk, gastvrij en legt dingen goed en duidelijk uit. Ze heeft ook overal een antwoord en oplossing voor. Het werkboek dat je krijgt bij deze workshop is onmisbaar. Ook kan je bij haar allerlei naaigerei kopen wat erg handig is en geeft ook uitleg waar het voor is. Al met al een leerzame dag gehad.

Leonie nogmaals bedankt voor de workshop.


Anja Mikkers    /    21-10-2019

Ik heb 19 oktober 2019 deelgenomen aan de workshop voor de lockmachine. Niets leert beter dan de praktijk. We waren met 4 deelnemers dus voldoede begeleiding. Het is in een mooie ruimte (een werkplek om jaloers op te worden). Ik heb rustig alle opdrachten in het weekboek kunnen maken en ben ervan overtuigd dat ik nu meer mijn (tweede) lockmachine ga gebruiken.


Jolanda    /    07-10-2019

Ik heb een privé workshop locken bij Leonie gevolgd. In deze workshop heb ik alle ins en outs van mijn nieuwe lockmachine leren kennen. Super blij mee. Dankjewel Leonie voor de rustige en heldere uitleg!


Trudy Kramer    /    07-10-2019

Leuke,en leerzame lock-cursus gevolgd bij jou in een niet te grote groep. Dus kan ik nu met mijn lockmachine aan de slag. Dank je wel hiervoor.
Jammer dat er een lange wachtlijst is voor de hobby-naaicursus. Maar wie weet geef ik me toch nog op!


Maureen    /    01-10-2019

Een leuke en leerzame workshop, zeker als je meer wilt dan het standaard locken! Leonie weet alles van lockmachines, ook van de oudere modellen en alle merken. Veel tips & trics gekregen en het werkboek is een onmisbaar naslagwerk!


Annelies van Asselt    /    29-09-2019

Ik heb heel veel aan de workshop gehad. Je leert er veel handigheidjes over de machine. De verschillende technieken die ik geleerd heb ga ik zeker uitproberen. Ik heb weer plezier met mijn lockmachine, Ik ben gelijk 's avonds aan de slag gegaan. Ik kijk erg uit naar de coverworkshop.


Arjanne    /    16-09-2019

Ik heb zaterdag 14 september een workshop gevolgd voor de covermachine. Ik kan het iederen aanraden omdat je veel dingen leert en een werkboek mee krijgt zodat je het thuis nog altijd kan nalezen. Bedankt voor de goede uitleg Leonie!


Marianne van der Donk    /    10-09-2019

Met veel plezier heb ik de workshop locken gevolgd. De les was erg duidelijk en zeer aangenaam. Heel fijn is ook het werkboek waarin we diverse voorbeeldjes hebben geplakt. Ik zal dit boek zeer zeker gebruiken als naslagwerk en om iets op te zoeken.
Ik verheug me al op de workshop shopper-tas maken, waar ik me voor heb opgegeven in oktober.


Lize    /    24-08-2019

Een fijne workshop gevolgd voor het werken met de covermachine. Zoveel geleerd over de machine en wat je er nog meer mee kan behalve mooie zomen maken in oa tricot stoffen. Je begrijpt nu waar de knelpunten zitten zoals b.v. steken overslaan en hoe op te lossen. Een waardevolle aanvulling om zonder problemen met deze machine te werken. Begeleiding was fijn en het begeleidende lesboek is ook heel duidelijk, een mooi naslagwerk voor als je weer eens even de weg kwijt bent.


Mirjam    /    15-06-2019
Leuke workshop en veel geleerd. Eindelijk mijn lockmachine ingeregeld en onder de knie. Bedankt.


Jolanda    /    03-06-2019

Hartelijk bedankt voor de leuke en leerzame coverlockworkshop. Na de workshop ben ik flink aan het oefenen geslagen en heb al veel van het geleerde in praktijk kunnen brengen. De workshop was goed opgebouwd, eerst theorie en daarna praktijk. Aan de hand van een werkboek komen alle mogelijkheden van de machine aan de orde. Daarnaast was er genoeg gelegenheid om je eigen gang te gaan.
Gewoon goed en gezellig bovendien! Graag tot ziens.


Astrid    /    29-05-2019

Afgelopen zaterdag ben ik naar de lockmachine cursus geweest. Ik heb heel veel geleerd. De lerares heeft het goed uitgelegd, is geduldig en vriendelijk. Er was een goede sfeer en ik heb veel inzichten gekregen wat ik allemaal met mijn lockmachine kan doen.


Kim van de Rakt    /    30-04-2019

Super leerzame lockcursus gehad bij Atelier Avenir. Goede voorbereiding per mail, zodat je op alles bent voorbereid. Fijne ontvangst, onbeperkt koffie, thee, water én heerlijke chocolademelk! ☺️
Inleiding is gezamenlijk en daarna gaat elke cursist aan de slag in het werkboek op zijn/haar eigen tempo. Heel fijn! Heel veel nieuwe technieken geleerd! Ik zou het iedereen aanraden om naar deze cursus te gaan.


Joke    /    29-04-2019

Een zeer duidelijke uitleg over de lockmachine gekregen op de cursus. Wat een grote kennis heb je over al die verschillende machines.
Je wist met rust de 6 dames in het gareel te houden want gezellig was het! En veel geleerd is er ook. Met het boek bij de hand kan ik thuis lekker aan de slag. Leonie, dank je wel en wie weet tot ziens.


Catherine    /     18-03-2019

In een woord: perfect. Ik ben zeer tevreden over deze workshop, leuke omgeving, geduldige en professionele lerares. Alles geleerd wat ik nodig had en meer. Ik raad iedereen aan die een nieuwe machine wilt leren gebruiken om een (privé) workshop bij Leonie te volgen!


C. van den Hurk    /    05-03-2019

Hoi Leonie. Het was een leerzame privé-cursus met een goede duidelijke uitleg. De dag was echt omgevlogen. Ik ga weer met vertrouwen m’n lockmachine gebruiken! Bedankt en groetjes!


Marjan    /    12-02-2019

Een covelock workshop gehad bij Leonie. Was erg leerzaam en gezellig. Je kunt alles vragen en ze denkt goed met je mee. Dank je wel Leonie.


Riki Elsbeek    /    05-02-2019

Een lockmachine aangeschaft, maar dan! Een dagcursus gevolgd bij Leonie. Duidelijke, rustige uitleg gekregen en aan de slag met het cursusboek. Alles vragen tijdens de workshop is mogelijk. Veel geleerd en ik ben nu zelf aan het oefenen. Een aanrader!