Workshop "Foxie" tas maken

Workshop "Foxie tas" in één dag

Maak zelf in één dag de "Foxie" tas, een leuke gevoerde shopper van stof, met zakje voorop en doorlopende hengsels.

Je hoeft niet veel naai-ervaring te hebben, wel met een naaimachine kunnen omgaan.
De tas is gegarandeerd in één dag klaar!


Er is nog geen datum gepland voor een groepsworkshop. De workshop is wel mogelijk als privé les voor 1-5 personen.
Een privé workshop is mogelijk op afspraak.
Prijs: € 80,- voor privé les aan 1
persoon. 2 personen kost € 60,- per persoon. 3 personen is € 50 per persoon. 4 en 5 personen kost € 45,- per persoon.


Inbegrepen:  Patroon van de "Foxie" tas met werkbeschrijving, zelf ontwikkeld. Gebruik van naaimachine en garen. Versteviging.

Zelf meebrengen: Buiten-stof: 50 cm x 120 cm breed. Je eigen lunch.

Ook nodig: Skai-leer bodem, hengsels-band, voering. Mag je zelf meebrengen. Is in de les te koop in zwart/blauw/beige, hele pakket € 9,-.


De materialen en het patroon/werkbeschrijving zijn ook in de webshop te bestellen, als je zelf de tas wil maken zonder workshop.


Voor opgeven of meer informatie, een privé les-datum plannen, vul het contactformulier in of stuur een mail.


Wie weet tot ziens in een workshop, de koffie en thee staat klaar!
Groeten, Leonie

contactformulier

 
 
 
 

Beoordelingen van cursisten

Atelier Avenir

Leonie Vos

Buitenpepersdreef 337

5231 HE Den Bosch


info@atelieravenir.nl

06-44734275


Wij zijn lid van:

Voorbeelden vorige workshops

Andrea    /    29-08-2021

Vorige week zaterdag heb ik met twee vriendinnen de workshop 'Foxie tas' maken gedaan bij Leonie. Van tevoren hadden we een uitgebreide beschrijving gekregen van de benodigdheden. Ik had zelf mijn stoffen meegebracht en wilde een extra binnenzak maken. Het was supergezellig en daardoor ging ook een paar keer wat mis bij het stikken en moest ik wat uithalen. Ondanks dat heb ik de tas met extra binnenzak toch afgekregen. Leonie legt stap voor stap uit wat je moet doen en de werkbeschrijving, die bij het patroon zit, is superduidelijk, zelfs met foto's erbij. De tas is heel erg mooi geworden, het formaat is ook echt perfect voor een dagje winkelen of i.d. Zelf heb ik er thuis nog een etui bijgemaakt van de stof die over was. 

Deze workshop is echt een aanrader voor een creatieve, leuke dag met vriendinnen of vrienden!


Anne Marie    /    09-10-2019

De workshop “shopper in een dag” kado gekregen van mijn vriendin. Een hele leuke verrassing. De instructie is duidelijk en waar nodig door Leonie toegelicht. Maar wel zodanig dat je de shopper echt helemaal zelf maakt. Een leuke dag die is omgevlogen. Krijg veel complimenten over mijn shopper.


Anoniem    /    07-10-2019

Afgelopen zaterdag deelgenomen aan de workshop 'shopper in 1 dag'. Het was niet de eerste keer dat ik deelnam aan een workshop bij Leonie. De andere waren zeer goed bevallen, en deze ook! Relaxte sfeer, goede instructies, hulp waar nodig was, en bovendien gezellig. We kregen af en toe zelfs extra aandacht van Lucy, de kat. Halverwege de dag kwam de zelfgemaakte soep tevoorschijn, die heerlijk was. En uiteraard uitstekende koffie de hele dag door! Na een dag hard werken was de shopper af en iedere shopper zag er toch weer heel anders uit. Ik heb er veel geleerd, en het is zeker een aanrader.


Marianne    /    07-10-2019

Ik sluit me bij de anderen aan. Was zeer leerzaam en heel goed verzorgd incl. heerlijke verse soep van Leonie.
Ik ging heel tevreden weer naar huis met een mooie shopper.


Miriam    /    20-03-2019

Shopper in een dag. Door de goede voorbereiding van Leonie konden we meteen aan de slag. Patroon, verstevigingsmateriaal en een duidelijke beschrijving lag voor iedereen al klaar in een bewaarhoesje. De naaimachines waren al ingeregen, de koeken en de koffie/thee en tussen de middag soep stonden klaar. Na een dag hard werken ging iedereen tevreden met een prachtige tas naar huis. De resultaten waren erg leuk en heel divers. Het was een gezellige dag en zeker de moeite waard.


Diny    /    18-03-2019

Voor mij de eerste keer aan een workshop bij jou te hebben deelgenomen en ook voor het eerst kennis gemaakt te hebben met jou.
Heb hieraan ontzettende goede ervaring. Je bent rustig en kan het zonder oordeel goed overbrengen aan de cursisten.
Ook het product is bijzonder goed en mooi geworden. Evenzo wil ik jou voorbereiding aan deze workshop even opmerken, als bijzonder goed. Zo kan een cursus ook vlekkeloos verlopen.