Lockmachine Workshop

Follow us:

Email: info@atelieravenir.nl

Tel: 06-44734275

Lockworkshop / Coverworkshop

Volg deze workshop met je lockmachine of covermachine in Den Bosch, bij Leonie Vos, een "dame met passie voor lockmachines".

 

In één les worden alle mogelijkheden van de machine behandeld. Je leert omgaan met je machine, alle soorten steken en veel handige tips.

De workshop is geschikt voor alle merken en soorten lock- en covermachines (ook combi-machines). Mensen met lock-ervaring hebben meestal aan één les voldoende om alles te leren. Beginners met weinig ervaring hebben soms behoefte de workshop later nog een keer te volgen, om de kennis op te frissen en wat dieper in te gaan op de moeilijke dingen.

 

Je krijgt in de workshop een zeer compleet werkboek waarin alle proeflapjes geplakt worden van de toepassingen die je in de les maakt. Dit is dus een handig naslagwerk, helemaal voor jouw machine. Deze werkboeken krijg je alleen bij de workshops van Atelier Avenir. De cursus-boeken zijn geheel ontwikkeld en uitgegeven door ons zelf. Het is mogelijk de werkboeken te bestellen om thuis zelf de workshop te doen. Bestellen via onze fournituren-webshop.

 

De workshop in Den Bosch duurt 4,5 uur en kost € 40,-. Dit is inclusief het werkboek en alle materialen. Je brengt je eigen machine mee.

 

Wij geven regelmatig de lockworkshops en coverworkshops in Den Bosch. Mail ons als je de actuele data wilt ontvangen.

Soms geven wij lockworkshops elders op locatie bij naaischolen of winkels. Ook regelmatig bij La Vaca in Middelburg: 0118-611169.

 

Je mag gerust mailen met vragen over locken. Je krijgt altijd antwoord en advies.

 

Tot ziens in de workshop, de koffie en thee staat klaar!

 

Atelier Avenir

Leonie Vos

Buitenpepersdreef 337

5231 HE Den Bosch

 

info@atelieravenir.nl

06-44734275

 

Meer info over actuele workshop data?

Mail of vul het contactformulier in.

 

Recensie schrijven, graag!

Beoordelingen

Contactformulier

 
 
 

Petra de Gijsel / 12-02-2018

Op 9 februari 2018 de workshop voor lockmachines gevolgd. Goed opgezet. Een aanrader! Het is heel praktisch en je krijgt veel info en een naslagwerk. Je kunt merken dat de docente veel ervaring heeft.

 

 

Miet Hermans / 01-02-2018

Ik heb de workshop voor de covermachine gevolgd, het was op een aangenaam tempo en je werd dadelijk geholpen indien je met iets niet verder kon. In ieder geval ken ik mijn machine nu alweer beter. Voor mij mocht de workshop een uurtje langer duren. Hartelijk dank voor de goede uitleg.

 

 

Corrie / 30-01-2018

Ik ben blij dat ik de workshop heb gevolgd over de cover. Ik weet meer over mijn machine en ev. oplossingen. Al is 4,5 uur eigenlijk nog te weinig.

Daarna is het oefenen.

 

 

Esther Verhey / 22-01-2018

Heb verslag op mijn blog geschreven. Tip..als er te veel van het onderwerp word afgegaan..door allerlei gezellig geklets ingrijpen dat het tijd kost...

We moesten daarom hard doorwerken om het werkboek af te krijgen .. we gingen wat langer door ..bedankt Leonie...

 

 

Gerdine / 22-01-2018

Het was een leerzame workshop (13/01/2018) over het gebruik van de lockmachine. Duidelijke uitleg over de machine op zich, maar ook heel fijn om zelf aan de slag te gaan (m.b.v. het werkboek) en vragen te kunnen stellen. De mogelijkheden met de lockmachine waren veel groter dan ik had vermoed. Bedankt!

 

 

Sanne en Anja / 03-11-2017

We hebben afgelopen 27 oktober de workshop gevolgd voor onze lockmachines bij Leonie. Het was een enorm leerzame dag waarbij het ook nog eens erg naar de zin hebben gehad. Het was zo ontzettend de moeite om te doen, er zijn best wel veel dingen die niet in de winkel verteld worden of (duidelijk) in het boekje staan. Het was erg inzichtelijk en het gemaakte naslagwerk zal ons nog veel plezier opleveren in ons atelier! Bedankt Leonie!

 

 

Monique van den Broek / 31-10-2017

Hallo Leonie. Afgelopen vrijdag gastvrij door jou ontvangen. Ik werk al jaren met een lockmachine. Ben heel veel wijzer weer naar huis gekeerd, heb genoten van jouw heldere uitleg. Ik kan iedereen die naait en werkt met een lockmachine deze cursus aanraden. Leonie bedankt.

 

 

Wilma Lenssen / 29-10-2017

Bedankt Leonie voor de duidelijke workshop Coverlock, het was een leerzame en gezellige dag. Fijn hoe je de aandacht onder de cursisten verdeelt. Het werkboek is heel handig en zal ik zeker nog in terug kijken. Deze workshop is echt een aanrader. Groetjes Wilma

 

 

Marjolein Ippel / 16-10-2017

Workshop voor de coverlock machine gevolgd. Het was een gezellige en heel leerzame dag. Het werkboek is heel duidelijk en kan ook heel goed als naslagwerk gebruikt worden. Deze workshop is echt een aanrader.

 

 

Sophie Claessens / 09-10-2017

Ik heb de workshop heel leerzaam gevonden. Leonie legt alles heel rustig uit, wat voor mij heel prettig was...ben zelf al te gedreven.

Heb er veel van opgestoken, raad het dan ook aan anderen aan om te doen. Ook het boek wat je erbij krijgt en je eigen werkjes in kan plakken is fijn om terug te kijken. Je merkt dat er meer mogelijk is op de machine dan ik wist. Groetjes en Dankjewel, Sophie

 

 

Margaret Pennings / 05-10-2017

Super interessante workshop. Erg veel opgestoken en kan nu beter met mijn machine omgaan. Zeer zeker de moeite waard!

met hartelijke groet, Margaret

 

 

José van der Meulen / 09-07-2017

Alhoewel ik al langer bekend was met " locken " heb ik veel nieuwe tip en tricks geleerd. Het was een vriendelijke, rustige benadering. Top dag !

 

 

Bets Tauriello / 13-06-2017

Dank je wel Leonie voor je gastvrijheid, maar vooral met je duidelijke uitleg. Eindelijk weet ik nu wat ik met mijn lockmachine kan. Fijn ook dat het allemaal vastligt in een zelfgemaakt plakboek, zodat ik het een en ander ook nog eens kan opzoeken.

 

 

Marleen van den Hout / 12-06-2017

Hoi Leonie, Bedankt voor de leerzamen workshop, heel veel geleerd.

Groetjes, Marleen.

 

 

Tee Bruekers / 24-04-2017

Dag Leonie. De workshop bij jou was:

* Heel leerzaam en professioneel.

* Gezellig.

* Ongedwongen.

* Vol met tips.

KORTOM: EEN AANRADER.

 

 

Wies Denisse / 13-04-2017

Hi Leonie. Ik heb erg genoten van de workshop.Ik kan nu weer lekker vooruit op mijn lockmachine. Hele goede uitleg en een duidelijk boek. Je aandacht over de cursisten was goed verdeeld. Bedankt voor je gastvrijheid.

 

 

Renate van der Horst / 13-04-2017

Lieve Leonie, het was een heel gedoe voordat ik dan eindelijk bij je de workshop voor de lockmachine kon volgen. Bedankt voor je geduld en het voorstellen van mogelijkheden om de workshop te kunnen volgen. En mijn tante had helemaal gelijk. Je uitleg is super en je verdeeld de aandacht goed over de cursisten. Ik heb er heel veel van geleerd en het heeft mij nog enthousiaster gemaakt om de machine goed te gaan gebruiken. Dank je wel.

 

 

Marianne / 11-04-2017

Hallo Leonie, ik heb een hele leuke en leerzame workshop gehad, het fijne is dat je de cursisten persoonlijk extra aandacht en uitleg geeft. Ik had de pech dat mijn lockmachine kapot was. Ik hoop dat ik binnenkort met een nieuwe lockmachine de cursus weer kan komen doen. Want het toch belangrijk als je weet hoe het werkt. Ik zou het een ieder aanraden.

 

 

Leontine / 01-03-2017

Mijn lockmachine heb ik al twee jaar. Na de workshop ben ik nu op de hoogte van alle mogelijkheden van deze machine. De uitleg was erg duidelijk en van het naslagwerk zal ik nog vaak gebruik maken. Deze workshop is een echte aanrader.

 

 

Marian / 08-02-2017

Ik heb een perfecte cursus gehad over werken met mijn lockmachine. Ik blijk een prima koop te hebben gedaan met deze machine en ik kan er nu ook eindelijk goed mee werken! Leonie is echt een allesweter over lockmachines.

De training is heel duidelijk, gestructureerd en uitgebreid. Daarbij was het gezellig en is de koffie/thee prima.

 

 

Erg leuke leerzame cursus. Ik heb nog wel steeds moeite met het inrijgen en goede steek te krijgen maar met mijn werkboek erbij hoop ik dat het me toch gaat lukken.

Leonie bedankt voor de curcus succes met alles.

 

 

Martina / 18-01-2017

Vorige week een workshop gehad met mijn eigen lockmachine. In een gezellige ongedwongen sfeer uitleg gekregen over de lockmachine. Daarna lekker zelf aan de slag op je eigen tempo. Leonie legde tussendoor van alles uit of deed voor waar je op dat moment behoefte aan had. Super! Nu weet ik wat ik allemaal met mijn lockmachine kan.

 

 

Atelier voor jou, Rijswijk / 16-01-2017

Leonie heeft een prima workshop voor de lockmachine gegeven bij Atelier voor jou in Rijswijk, helder en duidelijk zonder dat het al te ingewikkeld wordt voor beginners. Uitgebreid werkboek erbij voor als je even wat vergeten bent.

Leonie heeft veel kennis van diverse soorten lockmachines en heeft iedereen goed kunnen helpen. Een vastzittende gekregen lockmachine van een van de cursisten wist ze weer aan het werk te krijgen.

 

 

Annette / 16-01-2017

heel veel informatie gekregen en ontzettend veel geleerd. Hard werken om je werkschrift af te krijgen maar wel gelukt binnen de cursusduur. Een aanrader!!!

Al ben ik er nog niet helemaal uit als de instelling van mijn machine niet helemaal correct is. Ik blijf dus oefenen met het werkschrift.

 

 

Alie van Gaalen / 16-01-2017

Veel geleerd van de workshop lockmachine, echt een aanrader.

 

 

Yolanda Fashion Modevakschool / 23-11-2016

Leonie heeft bij ons de lockworkshop gegeven. Deze is zeer enthousiast ontvangen door cursisten en andere deelnemers. Een aanrader!

gr. Yolanda Zantingh

 

 

Margreth / 7-11-2016

4 november een lockworkshop gedaan het was heel leerzaam en gezellig. Leonie gaf heel goed uitleg en ze gaf alle hulp die nodig was. Ook handig dat je bij haar direct fornituren kon kopen die bij je machine passen.

Alles was goed verzord, bedankt.

 

 

Annemiek / 18-10-2015

Beste Leonie, nadat ik een Toyota lockmachne had aangeschaft, dacht ik zo nu kunnen we beginnen.

Nee dus! Gelukkig werd ik via "zelfkledingmaken" erop geattendeerd, dat er hiervoor workshops worden gegeven. Gelukkig kwam ik bij jou terecht, met nog een aantal enthousiaste dames.

Geweldig! De manier waarop je het deed, het geduld, de kennis, de voorbereiding, het werkboek.

Chapeau! Ik ga proberen alles toe te passen wat ik geleerd heb.

Groetjes, Annemiek van Groenendael

 

 

Jeanne / 5-4-2015

Hallo Leonie, ik wil je nogmaals bedanken voor de workshop van gisteren. Ik ben erg blij dat ik er aan heb deelgenomen, dankzij jouw rustige manier van uitleggen en geduld heb ik er heel veel van geleerd.

Met hartelijke groet, Jeanne

 

 

Carla van Achterbergh / 30-1-15

Hallo Mevrouw Vos,

Een tijd geleden heb ik bij jullie het werkboek besteld , omdat ik toen net mijn (tweedehands) eerste lockmachine had gekocht. Ik woon vrij ver weg, dus vandaar het thuis doen van alle oefeningen.

Afgelopen week heb ik bijna het hele boekje doorgewerkt met ontzettend veel plezier. Wat een duidelijke uitleg van alle ins-and-outs! Het drie-draads werk, rolzoom en flatlock ga ik binnenkort uitproberen.

Hartelijk bedankt voor het maken van dit werkboek, Carla van Achterbergh

 

Joos van Gestel / 27-11-14

Hartelijk dank voor je duidelijke info op mijn vraag naar aankoop van een lockmachine. Jammer dat er een wachtlijst is voor de naailessen, ik zou graag onder begeleiding willen werken, zodat ik ervan leer en voor betere afwerking kan zorgen.

 

Mirjam / 22-11-14

Hoi Leonie,

Hartstikke bedankt voor de leuke workshop! Hoop gedaan en geleerd vandaag!

Groetjes, Mirjam.

 

 

Daphne Jansen / 10-10-14

Hallo Leonie,

Bedankt voor de leuke en leerzame coverlock workshop. Eigenlijk zou ik iedereen die een coverlock machine koopt of heeft de workshop willen aanraden. In een korte tijd leer je veel over de mogelijkheden van de machine en hoef je er niet meer bang voor te zijn.

Groetjes, Daphne

 

 

Ingrid / 7-10-14

Hallo Leonie,

Bedankt voor die leuke en leerzame lockmachine workshop. Ik heb er veel van geleerd en gebruik hem nu optimaal. Het was ook een gezellig groepje en lekkere koffie!

veel groetjes, Ingrid

 

 

Trudy / 6-10-14

Nog bedankt voor de fijne dag. Het was een leerzame les. Wat een kennis en goede uitleg. Voor een ieder met een lockmachine aan te bevelen.

Groeten Trudy Janssen

 

Janny / 3-10-14

Dank je wel Leonie, voor de leerzame en gezellige workshop. Ik ga mijn lockmachine nu zeker meer gebruiken.

Janny

 

 

Hedwig Verburg / 20-9-14

Na een leerzame en gezellige dag gingen we (mijn schoonzusje en ik) met een "vol" hoofd naar huis. Vol met informatie, oefeningen, miskleunen (daar leer je van!) en lekkere koffie. Onze lockmachines zijn gaan "leven" voor ons. We weten nu wat we (moeten en kunnen) doen.

Dank voor deze leerzame workshop! Carla & Hedwig Verburg

 

Marij Baks / 24-4-14

Beste leonie. Bedankt voor de uitgebreide informatie over lock en cover machines. Ik ga er zeker wat aan hebben bij de aanschaf van een nieuwe machine . Je workshop lijkt me leuk en leerzaam om te doen. Je hoort nog van mij.

Vriendelijke groeten van Marij Baks

 

 

Vera / 24-3-14

Hallo Leonie,

Ik wil je graag bedanken voor zowel de locker als de cover les.

Veel geleerd, het is een hemel van verschil nu ik weet wat die machines allemaal kunnen. Bovenal te weten dat je niet bang moet zijn aan de knoppen te draaien. Bij twijfel heb ik dan nog altijd de werkboeken met de oefenlapjes en instellingen. SUPER Een tripje van België naar Nederland meer dan waard.

Hartelijk dank en nog veel succes !!! Vera

 

Yvonne de Jong / 10-3-14

Ha Leonie,

Zaterdag 8 maart heb je bij ons de workshop voor de coverstitchmachine gegeven, wat een leuke dag! En net als bij de workshop voor de lockmachine hebben we ook nu weer veel geleerd!

Dat werkboek er bij is heel fijn, het is zo leuk om nu zoveel meer met de coverstitch te kunnen doen! Het patroonpapier werkt heel prettig, het is doorzichtig en toch stevig en soepel!

Hartelijk bedankt en veel succes! Yvonne de Jong

 

Heleen / 16-2-14

Dag Leonie,

Dank je voor de leuke, gezellige en hele goede workshop! Wat hebben we veel geleerd in 4.5 uur! Super met dat werkboek waarin je per onderwerp alle resultaten kunt plakken.

Heel veel succes met de volgende workshops, veel plezier.

Heleen

 

Rian / 15-2-14

Bedankt voor de leuke en bovenal informatieve lockworkshop vandaag. Ik gebruikte mijn machine voornamelijk om een naad af te werken, maar dat was niet altijd even netjes, naar mijn zin. Vandaag heb ik echt de kneepjes van het locken geleerd en dankzij het werkboek houd ik ze ook bij de hand. Oja, wat ik ook helemaal super vindt, je bent ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf Centraal Station Den Bosch lijn 68 of 69 nemen en dan uitstappen bij halte Schanswetering (net voorbij de supercoop).

 

 

Sandra Le Quintrec Van Beek / 28-12-13

Hallo Leonie

Ik wilde je even bedanken voor de hele leuke instructive les. Heb echt heel veel geleerd, mooi lesboek. heel gezellig en nog bedankt dat mijn nichtje er ook bij mocht zijn, een verrassing. Niets op aan te merken, ik kom zeker terug. Het patronenpapier bevalt prima.

Heel heel hartelijk bedankt , veel succes met jullie bedrijf,

Sandra uit Frankrijk

 

 

Helma Dunk / 30-11-13

Hoi Leonie, vorige week zaterdag (23 nov j.l) heb ik bij jou de lockmachine cursus gevolgd. Ik heb hier al plezier van gehad. Goede instructies gekregen en een handig werkschrift. Er kan zoveel meer met een lockmachine heb, ik dankzij jouw workshop, geleerd. Helemaal top. Enne...ook blij dat ik bij jou de fuchsia lockgaren kon kopen.

Groetjes, Helma, Oss

 

Dorothé Jansen / 15-11-13

Beste Leonie,

Door omstandigheden duurde het wat langer voor ik er toe kwam om mijn aanbeveling voor je workshop coverstitch te schrijven. Net als bij de lockworkshop die ik lang geleden volgde leerde ik er mijn nieuwe machine temmen. Ik ga er nu veel gemakkelijker mee om. Ik heb er een blog over geschreven op http://djaktief.wordpress.com/2013/11/25/verstellen-en-ander-naaiwerk-deel-2/

 

 

Marjorie / 24-11-13

Beste Leonie,

Gisteren bij jou de workshop gevolgd. Je hebt echt verstand van alle merken! Het werkboek is goed duidelijk en de sfeer ontspannen bij de workshop. Een aanrader! Bedankt! Enne....de koffie is inderdaad heerlijk!

 

Saskia Menegatto / 11-11-13

Leonie, ik heb laatst je workshop Lockmachine gevolgd, en ik heb er heel veel plezier van!

Nogmaals dank!

 

 

Mieke / 11-10-13

Vandaag de lockworkshop gevolgd. Duidelijke uitleg, veel geleerd en ook nog leuk en gezellig!

Leonie, bedankt!!!

 

Corine / 16-9-13

Ook ik heb beide workshops ( lock- en covermachine) afgelopen maand gevolgd. Wat heb ik veel geleerd. De cursus is echt een aanrader, zowel voor de onervaren als ervaren naaister. Allemaal handige tips en je leert echt je machine goed kennen. Verder heerst er een goede sfeer, is Leonie van alle markten thuis en wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Bedankt Leonie.

 

 

Linda / 14-9-13

Beide workshops gevolgd bij Leonie (locken en coveren) en wat heb ik veel geleerd. Dank je wel Leonie voor de leuke, gezellige en leerzame dagen. Ik heb mijn lock/cover-machine nu echt goed onder de knie en kan er veel meer mee doen dan ik zonder deze workshops gedaan zou hebben. Ook de werkboeken zijn super handig en zullen nog vaak ingekeken worden om iets op te zoeken. Ik kan het iedereen aanraden om zo'n workshop te doen, ook als je al ervaring hebt.

 

Jacqueline / 22-6-13

Bedankt voor de hele nuttige informatie die ik vandaag van je heb mogen ontvangen tijdens de lockmachine workshop!

Het werkboek is een aanrader!

 

Riny Zwaal Rucphen / 29-5-13

Wat ben ik blij dat ik de coverworkshop gevolgd heb! Vooral het werkboek is fantastisch. Alle voorbeelden zijn gemaakt, het is vooral fijn dat je mijn steken controleerde en de standen van mijn machine aangepast hebt. Hartelijke bedankt voor de leerzame dag, het was ook erg gezellig!

 

 

I. Rasenberg / 25-5-13

Bedankt voor de leuke coverlockcursus. Het is voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groet, I. Rasenberg

 

Anita van Bommel / 13-9-12

Beide workshops gevolgd in het verleden, heel veel geleerd en dankzij naslagwerk nog regelmatig baat bij deze lessen van Leonie.

 

Diana van der Haeghe / 13-5-12

Ben speciaal van België gekomen om de workschop te volgen, heeel lieve dame en heel veel geleerd een echte aanrader, gewoon doen!

 

 

Claudia van Renen / 10-3-12

Zojuist leuke workshop gevolgd over omgaan met je lockmachine, leuke ontspannen sfeer en prettige begeleiding. Niet duur en zeer leerzaam ook nog! Geen minpunten te benoemen.